NEĆU DA BUDEM SA NJOM, TO JE ODVRATNO! David OČAJAN jer Aleksandra još živi kod njegove mame, odvojio sa Anom pa opleo po Subotićki!

Nakon što su završili večeru, David Dragojević i Ana Korać izašli su da prošetaju imanjem u Šimanovcima.

Ana i David
Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

David je priznao da je imao seksualne odnose sa Koraćevom, nakon što je njegova bivša devojka, Aleksandra Subotić izbačena iz Bele kuće zbog kršenja osnovnih pravila u "Zadruzi".

Dok su šetali, komentarisali su informaciju koju je u rijaliti unela Stanija Dobrojević, da se Aleksandra i dalje nalazi kod Davidove majke Biljane Dragojević u kući, a više o tome pročitajte OVDE.

 

 - Znaš zašto to radi? Zato što ste vi igrali tako, zato što je sve to vaše bilo fejk - izjavila je Ana, misleći na vezu Davida i Aleksandre.

- Ona je htela da ove informacije uđu ovde, kako bi to uticalo psihički na mene, oni ne kapiraju da ne mogu više da me je*u. Mene boli ku*ac ako ne vide to da te volim. Ne znam i šta mama sada radi, na kapiram je uopšte zašto ovo radi. Aleksandra to radi namerno, da bi se ti i ja posvađali, samo ne razumem to, jer nisam zaslužio. Ako neću da budem sa njom, ne mogu da budem na silu. To je odvratno, samo neka me ostave na miru - rekao je David.

Dok su se šetali, Dragojević je više puta pravio parodiju, glumeći da u svakoj emisiji mora da ustaje i ponavlja iznova i iznova da više nije sa Subotićevom, pa je dodao koliko ga to zamara. Zatim su zastali na trenutak, jer je Ana jasno stavila do znanja Davidu kako mora da se obrati njegovoj bivšoj verenici Aleksandri.

- Moraš da kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo, "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom" – rekla je Ana kroz osmeh.

 

- Ali ona to zna vrlo dobro, ali samo hoće da nas d*ka - završio je David. Dragojević je tražio poziv sa majkom od Drveta mudrosti, jer su i Ana i on zbunjeni novonastalom situacijom.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: mira
  04/02/2019 - 08:53
  Nije Davida strah da kaze Suboticki da je ne voli...Njega je strah od majke...slabic, mrljavko
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi