OVO JE NJEGOV KRAJ?! David napušta "Zadrugu", produkcija to od njega traži?! Šifrovano otkrio šta se zapravo desilo!

Ne piše mu se dobro...

David Dragojević
David Dragojević, Foto: printscreen

Danas u toku dana dogodio se incident između Davida i Aleksandre, a sve je eskaliralo fizičkim obračunom. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje kako bi sprečilo još veći haos - više o svemu tome možete pročitati OVDE.

 

Produkcija je odlučila da zamuti kamere kada se dogodio incident, kao i da prekine program na nekoliko sekundi. Odmah potom donesena je i odluka kada je u pitanju kazna za Davidovo loše ponašanje - više o tome pročitajte OVDE.

 

Nakon incidenta obezbeđenje je Dragojevića izbacilo napolje i jedva smirilo, a onda je odveden u zatvor. Tamo je kroz otvoren prozor razgovarao sa Lazarom Jeremićem i istakao kako želi da izađe sa imanja i da priča sa produkcijom.

Zadruga
Zadruga, Foto: printscreen

- Nisam ja malouman, znam ja šta radim. Od mene hoće da naprave g*vno. Od sad ću da ćutim, pa ćemo da vidimo. Da sam ja oterao dete, majku im... Neće da me izvedu na razgovor. Ne treba mi ništa, hvala Lazare, gledam ovde da porazbijam još nešto pa će onda da me izvedu napolje.

Zadruga
Zadruga, Foto: printscreen

- Kad pukneš bezveze. Znam, jače je od tebe. Probaj malo da se iskuliraš, pa će da te zovu. Kako da te zovu kad malo-malo pa napraviš neko sr*nje - odgovorio mu je Jeremić.

Da li će David uspeti da izađe iz "Zadruge 2" na kratko i ode na razgovor, ostaje nam da vidimo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi