OVO JE NEMOĆ! David BESNO NAPUSTIO SLAVLJE zbog čestitke od Aninog SPONZORA! Koraćeva ZANEMELA OD ŠOKA! (VIDEO)

Dobro je poznato da je na adresu Bele kuće stigao paket u kojem je Filip Mijatov Ani poslao ram sa njihovim zajedničkim fotografijama koje su nastale odmah nakon njene operacije, kao i jedan od najjeftinijih pudera na našem tržištu, maline i tortu.

Ana Korać, Filip Mijatov
Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Printscreen

 

Zadrugarka Ana Korać ni najmanje nije očekivala poklone i čestitke od njenog bivšeg dečka Filipa Mijatova, a zbog kojih joj je bilo i više nego neprijatno. OVDE pročitajte više o tome! 

 

Bez obrzira na to, Ana je ushićena počela sa čitanjem poruka koje su joj poslali njeni najbliži, a onda je prekinula kada je shvatila da je jedna od njih bila Filipova.

"Draga Anči, jednog juna posle mnogo godina setićeš se ovog rođendana. Pričaćeš svojim klincima čudnu priču nalik bajke. Bio jednom jedan... Uhvaćena u zamku da se radi o jednoj psihičkoj i fizičkoj izdržljivosti na rubu ljudskih mogućnosti. Glavni junak bio je jedan zgodan mladić koji je pun adrenalina voleo do smrti. Bio je sposoban, požrtvovan, pažljiv, čovek koga su sve poželele za sebe, a on je izabrao nju", pročitala je, pa prekinula čim je shvatila od koga je čestitka. Još jedan bivši dečko Koraćeve joj je poslao poklon za rođendan, sa dokazima da s BILI ZAJEDNO!  

 

David Dragojević bio je besan kada je video šta je Mijatov indirektno želeo da joj poruči, pa je odlučio da mu uzvrati i stavi mu do znanja da ih ni ovaj potez neće poljuljati.

"Kakav kreten što je poslao slike. Ovo je nemoć!", rekao je David.

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

 

Nakon toga, David je napustio prostoriju gde je slavlje kako bi sklonio Filipove poklone sa strane da ih zadrugari ne gledaju. 

Budući da je njegove darove odmah bacio u kantu, Bora Santana je sa ostalim ukućanima pritrčao kako bi video o kakvim je pokonima reč, a nisu mogli, a da se ne nasmeju kada su ugledali maline i papirne salvete u obliku novca.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi