"PRIJAVILA ME SOCIJALNOJ SLUŽBI, A ONDA..." Aleksandri Subotić oduzeta ćerka Magdalena, evo i zašto!

Pakao!

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Danas se u "Zadruzi" povela tema za starateljstvo nad Aleksandrinom ćerkicom Magdalenom. Aleksandra je istakla kako ju je njena rođena majka prijavila u socijalnoj službi, i da joj je zbog toga oduzeto dete. OVDE pogledajte tajni plan Aleksandre i Davida!

 

- Nisu imale odnos toliko godina, ona je mene tužila socijalnoj službi da mi se oduzme dete. Biljana nije htela da dozvoli da se Magdalena maltretira i da tako ide od kuće do kuće. Ona je divnu brigu vodila o njoj. Hvala joj na tome. Socijalna služba je meni sve rekla. Može ona da priča šta hoće. Dete su mi oduzeli. Bilo je dete kod Karađorđa, a tada je bio neki problem sa kolima, nešto je eksplodiralo i ona je navela da dete nije sigurno pored njega - otkrila je Subotićka, a onda je ustala Ljuba i rekla šta ima u svoju odbranu:

Ljuba Pantović, Karađorđe Subotić
Ljuba Pantović, Karađorđe Subotić, Foto: Printscreen

- Ta divna žena je napisala da meni neće da dozvoljava da vidim dete. Ja sam onda rekla da ja nikoga neću moliti da neko meni dozvoljava da je gledam. Tada sam i Davida vređala tu. Sve je to bila prolazna avantura. Jedna pokondirena tikva neće da odlučuje da l' ću da vidim svoju unuku. Ovo je sve meni presmešno - čudila se Ljuba. Pogledajte OVDE kakva je nastala drama u Kaluđerici!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi