CELA SRBIJA GLEDALA PRELJUBU UŽIVO! Aleksandra Subotić preti Koraćevoj: Rascopala bih joj glavudžu! Čeka je pakao zbog poljupca sa Davidom!

A tek da čujete kako je Davidova majka savetuje!

Ana, David
Ana, David, Foto: Screenshoot Youtube

Posle sinoćnjeg strasnog plesa, pa čak i poljupca između Ane Korać i Davida Dragojevića njegova devojka Aleksandra Subotić ne može da dođe sebi.

 

- Da sam tamo polupala bih sve po kući, a Ani bih rascopala glavudžu - govorila je Aleksandra Subotić dok je gledala prljavi ples svog dečka Davida Dragojevića i Ane Korać tokom sinoćne žurke u "Zadruzi 2".

Dok gledaoci rijalitija veruju da su Ana i David na korak od stupanja u ljubavnu vezu, Davidova majka Biljana Dragojević strepi od događaja koji slede jer kaže ne zna kako će sve to da utiče na Aleksandru Subotić koja sa ćerkom živi kod nje.

- Aleksandra mi je rekla da samo zbog mene ostaje u Novom Sadu, dok je sinoć gledala Davida dok flertuje sa Anom i dodiruje se. Rekla je da su okolnosti drugačije i da njoj i Magdaleni ne značim toliko da bi se odmah spakovala i otišla kući u Kaluđericu - otkriva Biljana Dragojević.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Davidova majka kaže da nije sigurna šta će se dalje dešavati sa Anom Korać i njenim sinom, ali kaže da je ne čudi Davidovo ponašanje, te da je to rekla i Aleksandri dok su zajedno gledale "Zadrugu" i intrigantni ples Ane i Davida.

- David je kokektan na oca, voli da pleše i da flertuje sa devojkama. Rekla sam Aleksandri da je ona trebala da bude takva kao Ana i da tako igra sa Davidom, a ne da mu stalno diže pritisak i stvara tenziju. Ljubomorisala je bez razloga umesto da je bila mazna i nežna prema svom muškarcu. Tešim Aleksandru zbog svega što vidimo zajedno. Ja sam u nezgodnoj situaciji branim sina i štitim i Aleksandru jer sam je istinski zavolela. Ona je dobra devojka koja je dobra majka i odana svom partneru i teško joj je tim više jer ona kaže da ona nikada ne bi uradila Davidu ono što on njoj trenutno radi. I ja sam sigurna da ne bi - iskrena je Biljana.

 

O Ani Korać Davidova majka ne misli ništa lepo, osim da je inteligentna i da ume da svaku situaciju iskoristi u svom interesu. Sumnja da je Ana neiskrena prema Davidu i da joj je taktika za dobar plasman veza sa njim.

- Ana mi se uopšte ne dopada. Ni fizički ni psihički. Svi znamo ko je ona. Namazana je i prefigana i znamo šta je radila sa Janjušem ispod žita. Ona najverovatnijre i igra igru sa Davidom. Otvoreno mu se nabacuje svojim veštačkim trepavicama, silikonskim usnama i veštačkim zubima. Kezi se veštački i osvaja muškarce. Na vezu sa crnogorcem stavila je definitivno tacku po Aleksandrinom izlasku kad se nameračila na Davida - rekla je BIljana.

 

Davidova majka kaže da je sa Aleksandrom razmatrala i mogućnost da su David i Ana na tajnom zadatku, ili možda pak samo Ana.

- Aleksandri to nije za utehu jer smatra da David nije trebalo da prihvati takav zadatak. Čula sam i smrdljivog Mikija koji kaže da Aleksandra sad noću skita i dete ostavlja ko zna gde, a ona je uz mene. Mića i Miki su se smejuljili sa Anom i govorili joj -Janjuša si ispratila do rame i ovog ćeš do kapije, misleći na Davida. Ja ne ostavljam Aleksandru samu da gleda šta se dešava u "Zadruzi", da opet ne napravi glupost kao kad je sa Nemanjom pokušala da upadne tamo. Za sad se stoički drži, ali pati i plače verovatno kad se skloni od mene, u krevetu ili kupatilu - setno kaže Biljana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi