Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

Iako su izostali dodiri i neke nežnosti, Aleksandra Subotić je očajna posmatrala pomno šta će se dešavati još od trenutka kad je Ana došla kod Davida i legla na krevet u kom je on već ležao.

PROČITAJTE JOŠ:

- Aleksandra je besna gledala Anu i Davida strepeći sve vreme da ne odu korak dalje. Ona je uznemirena zbog tog odnosa, ali veruje da i njena majka nagovara Anu da se približi Davidu. Plače i jer joj je teško bez Davida i što je ostao u rijalitiju sam. Psuje Anu zbog ponašanja i što se približava Davidu, znajući da je zauzet. Bojim se kad bi se Aleksandra vratila u rijaliti da bi bilo svašta i da bi došlo do rata između nje i Ane Korać. Na drugoj strani David je lojalan Aleksandri i neće je prevariti, ali mu godi da razgovara sa Anom jer je staložena i mirna i donosi mu smirenje nakon turbulencija sa Aleksandrom - ispričala je  Biljana, majka Davida Dragojevića.

Ana i David

Screenshoot

Ana i David, Foto: Screenshoot

Jedina prepreka što do sada nisu stupili u prisniji odnos, odnosno što nisu više vremena provodili zajedno bila je Davidova devojka Aleksandra Subotić. Situacija se sada promenila, pa je od Aleksandrine diskvalifikacije na Božić, zbog nasilja nad Minom Vrbaški, Ana sve prisnija sa Davidom. Aleksandra još uvek nije spremna da se oglašava javno.