Kraljica Elizabeta
Profimedia
Kraljica Elizabeta

Profimedia

Foto: Profimedia

Ljubavna priča koja je od samog početka jedna od najkontroverznijih zasigurno je ona britanskog princa Čarlsa i njegove supruge Kamile Parker Bouls. Svoju romansu su započeli kroz preljubu, jer je princ u to vreme još bio sa preminulom princezom Dajanom, zbog čega Kamila i danas nailazi na osude javnosti. Prema pisanju magazina "Globe", njihov brak je pred raspadom, a svemu je kumovala i kraljica Elizabeta koja je sinu naredila da preda papire za razvod.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Charles and Camilla❤ (@camilla_duchess.of.cornwall) on Sep 30, 2020 at 7:23am PDT

Prema njihovim navodima i rečima anonimnog izvora, kraljica želi sve skandale rešiti pre nego što umre. Iako je princ Čarls molio sud da ovaj postupak ostane strogo poverljiv i daleko od očiju javnosti, nešto je izgleda pošlo po zlu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Tome u prilog ide i priča od pre nekoliko meseci, kada su britanski mediji javili da je njihov brak ilegalan. Tabloidi su tada tvrdili kako je brakom prekršen zakon iz 19. veka prema kojem je brak morao biti sklopljen u ceremoniji koju propisuje engleska crkva, no to nije učinjeno.

Nedavno se čak pričalo da zajedno napuštaju kraljevski dvor i odlaze u Italiju. Naime, pisalo se kako je Čarlsu i njegovoj supruzi dojadilo da čekaju na krunu i kako nameravaju da se trajno presele u Italiju i prepuste princu Vilijamu krunu jednog dana kada kraljica Elizabeta umre ili odstupi sa trona.

Što će se zapravo dogoditi sa ovim kontroverznim parom tek će se saznati.

Pročitajte još: