Dženifer Aniston
Youtube/Printscreen
Dženifer Aniston

Youtube/Printscreen

Dženifer Aniston, Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Dženifer Aniston otkrila je da se osećala nesigurno i nebezbedno tokom detinjstva i da na tome može da "zahvali" svojim roditeljima.

Enistonova je, međutim, u intervjuu koji je vodila njena koleginica Sandra Bulok za Interview Magazine, dodala da je to razlog zbog čega je danas toliko pozitivna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 17, 2019 at 11:48am PDT

Bulok je pohvalila Aniston zbog toga što uvek "ima način da podstakne radost i pozitivnost".

- Šta je ono što ti pomaže da ostaneš tako vesela i da ne budeš obeshrabrena kada stvari ne idu kako treba? - pitala je 55-godišnja Bulokova.

- Pre svega, to je nešto najslađe što mi je ikada iko rekao - odgovorila je Aniston, a onda objasnila - Mislim da je to zbog odrastanja u kući koja je bila nestabilna i u kojoj sam se osećala nesigurno, gledala odrasle kako su neljubazni jedni prema drugima, i bila svedok određenih ponašanja ljudi koje su me navele da pomislim: "Ne želim to da radim. Ne želim da budem takva. Ne želim da iskusim to osećanje koje sada osećam u telu. Ne želim da bilo ko drugi s kim ikada dođem u kontakt to ikada oseti", pretpostavljam da mogu da zahvalim roditeljima na tome. Možete da budete besni ili da budete žrtva, ili možete da kažete: "Dobio si limune? Napravi limunadu" - rekla je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Dec 12, 2019 at 9:23am PST

Roditelji Dženi Eniston razveli su se dok joj je bilo devet godina. Ona je ranije govorila o komplikovanim odnosima sa svojom majkom. Objasnila je da je njena majka bila model i da je samo pazila na izgled, i na to kako će izgledati Dženi ili ona.

- Nisam postala dete model kao što se nadala i to me je zaista obeležilo, ta mala, devojčica koja samo želi da je primete i da bude voljena od mame koja je previše okupirana stvarima koje nisu zaista važne - iskrena je bila Aniston.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Dec 12, 2019 at 9:23am PST