Zahija Dehar
printscreen
Zahija Dehar

printscreen

Zahija Dehar, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Slipknot ĆERKA

Screenshot Instagram

Slipknot ĆERKA, Foto: Screenshot Instagram

 

Zahija Dehar na ovogodišnji Kanski festival je došla kako bi promovisala film "An Easy Girl" u kome igra glavnu ulogu, a njeno pojavljivanje u medijima datira od 2010. godine i to zahvaljujući burnoj prošlosti. Naime, pre devet godina ona je dospela na naslovne strane kada je ispričala da su joj slavni fudbaleri Frank Riberi i Karim Benzema platili za seksualne usluge u vreme dok je još bila maloletna.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ? Zahia Dehar ? (@zahiaofficiel) Ožu 19, 2019 u 11:01 PDT

 

Priznala je da pola godine nije prestajala da plače zbog svega što se dogodilo, ali je zatim ipak odlučila da iskoristi slavu. Najpre je radila kao model, a onda počela da dizajnira donji veš i otvorila ekskluzivni butik u Parizu. Nakon toga se upustila u glumačke vode.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ? Zahia Dehar ? (@zahiaofficiel) Ožu 28, 2018 u 9:25 PDT

 

Kada je reč o pomenutom skandalu sa fudbalerima, oni su oslobođeni optužbi za seks s maloletnicom nakon što je utvrđeno da nikako nisu mogli da znaju da je devojka tad imala 15 i 16 godina, a sama Zahija je priznala da im je govorila da ima 18. Ona je otkrila i da je u aprilu 2008. bila rođendanski poklon Franku Riberiju za šta je dobila 700 evra.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli ? Zahia Dehar ? (@zahiaofficiel) Ožu 23, 2017 u 1:41 PDT

 

Zahija Dehar danas živi izuzetno luksuznim načinom života, ima ličnog vozača, a u njenoj pratnji su stalno i šminker i frizer. Na skupu garderobu troši pravo bogatstvo, a šuška se da joj je sve to plaćao, ili još uvek plaća, tajni investor iz Hong Konga.