DVA DANA NIKO NIJE ZNAO DA LEŽI MRTAV U SVOM STANU Najpoznatiji muzičar pucnjem u glavu sebi okončao život, električar pronašao njegovo telo! Saznali su ko je po otiscima prstiju!

Telo je sadržalo tragove heroina i valijuma!

Kurt Kobejn
Kurt Kobejn, Foto: Profimedia

Davne 1994. godine svet je izgubio Kurta Kobejna. Frotmen grupe Nirvana imao je samo 27 godina kada je sebi oduzeo život, upucavši se u glavu. Njegovo telo je pronašao električar dva dana kasnije.

 

U novinskom članku iz 1994. godine, u časopisu Roling Stons, pisac je opisivao poslednje dane pevača Nirvane, uključujući i njegovu dugu borbu sa drogom i depresijom.

Ustanovljeno je da je Kobejnovo telo sadržalo tragove heroina i valijuma kada je umro, mada je u vreme njegove smrti basista Nirvane Krist Novoselić odbacio tvrdnje da je droga kriva za smrt Kurta Kobejna.

Bio je BESKUĆNIK, čistio je lavovske kaveze, snimio PO*NO film KAKO BI PREŽIVEO, a sada je najpoznatiji Holivudski glumac!

Ovo je jedna od najtužnijih životnih priča! Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dve milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama mediji pišu o svakom njegovom potezu. Međutim, postoji i nešto što ne zna mnogo Slajevih obožavalaca.

"To je čista glupost," rekao je Novoselić tadašnjem novinaru u Sijetlu. "Droga je bila samo mali deo njegovog života."

Kobejn je dugo patio do kliničke depresije, pošto mu je dijagnostikovana još u srednjoj školi.

Kurt Kobejn
Kurt Kobejn, Foto: Profimedia

"Kurt je znao da bude veoma oduševljen i smešan i šarmantan, a pola sata kasnije bi sedeo u ćošku i bio potpuno ćudljiv i nekomunikativan," ispričao je producent Nirvaninog albuma iz 1991. godine.

Danima pre njegovog samoubistva, porodica i prijatelji su bili zabrinuti za Kobejna koji se nije javljao na telefon. Njegova majka Vendi Okonor je izdala poternicu za Kurtom, a njegova žena Kortni Lav, koja je u to vreme bila na odvikavanju od droge, unajmila je privatnog detektiva da pronađe Kobejna.

SVUKLA MI JE TRENERKU I DONJI VEŠ! Svetski poznata pevačica optužena zbog SE*SUALNOG zlostavljanja! Pevačicin tim ga UCENJIVAO, do danas nije smeo da progovori?!

Nedeljama pre njegove smrti, prijatelji i porodica su pokušali da ga nateraju da ode na odvikavanje od herioina. Kortni je pretila da će ga ostaviti, a članovi benda da će napustiti Nirvanu...

Kurt Kobejn
Kurt Kobejn, Foto: Profimedia

Kurt Kobejn se prijavio na regabilitaciju u klinici u Kaliforniji, ali je nakon dva dana izašao. Petog aprila se zaključao u svoj stan i pucnjem u glavu okončao život. 

NOVI SKANDAL TRESE PLANETU! Lejdi Gaga UKRALA pesmu anonimnom pevaču pa se njome PROSLAVILA! Moraće da plati MILIONE DOLARA?!

Njegovo telo je prepoznato po otiscima prstiju. Jedna radio stanica prva je prenela vest o smrti Kurta Kobejna. Ta vest je šokirala muzičku industriju, ali i ceo svet.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi