JAVNOST JU JE URNISALA Kim Kardašijan progovorila o golgoti koju je prošla tokom trudnoće, danas se bori sa psihičkim posledicama

"Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim telom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda", reči su popularne Kim.

Kim Kardašijan
Kim Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Kim Kardašijan, koja je nakon rijalitija postavila nove modne trendove, priznala je da se tokom trudnoće zbog svog izgleda osećala veoma loše, te da je bila pod pritiskom javnosti.

Iako je sada zadovoljna svojim izgledom, otkrila je da se tokom drugog stanja osećala nesigurno, zbog čega čak i danas ima psihičke posledice.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

– Kada sam bila trudna sa Nort patila sam od preklampsije, zbog čega sam oticala nekontrolisano. Ugojila sam se i porodila šest nedelja ranije. Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim telom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda. Mediji su me poredili sa kitom, a gledanje u sve fotografije onlajn i u magazinima učinilo me je tako nesigurnom. Plašila sam se da li će ikada moje telo izgledati kao pre trudnoće – otkrila je Kardašijanova putem Instagram storija. Zludari komentari i njenih pratioca i javnosti uopšte, mnogo su je slomili, te se i stidela naslova u medijima.

Bila sam posramljena nedeljnim naslovnim stranama, koje su učinile moje nesigurnosti tako bolnim, pa nisam mogla da izađem iz kuće mesecima kasnije. Stvarno me je to slomilo – napisala je Kardašijanka i dodala:

– Srećom, uspela sam da frustracije i osećanja posramljenosti kanališem u motivaciju i to me je dovelo ovde, gde sam danas. Kada bih rekla da to nije ostavilo mentalne posledice na mene, lagala bih – iskrena je bila Kim.

Pogledajte OVDE koliko novca je iskeširao slavni glumac za vilu sa najlepšim pogledom na svetu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi