NIŠTA NEĆE OSTATI SAKRIVENO Isplivali novi dokazi SMRTI princeze Dajane: Znala da će je LIKVIDIRATI! (VIDEO)

"NEŠTO LOŠE ĆE SE DESITI"!

Lejdi Di
Lejdi Di, Foto: Printscreen

Novi dokumentarac koji dolazi na britanski Kanal 4 otkriće nove detalje iz života pokojne princeze Dajane, a oni uz ostalo uključuju i to da je ona suprugu predlagala da bi trebalo da odstupi iz reda za presto u korist starijeg sina, princa Vilijama.

Osim toga pominje se podatak kako je njihov brak od početka bio katastrofa.

Lejdi Dajana
Lejdi Dajana, Foto: Profimedia

Premda je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 godina o njemu je odlučio da progovori nekadašnji urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao veliki kraljevski skandal.

U dokumentarcu "Diana: The Truth Behind the Interview" ("Dajana: istina iza intervjua") otkriva se kako je Martin Bašir kojem je Dajana dala televizijski intervju, i koji je mnogima zagorčao život, isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

"Dajana je, u nekoliko navrata, rekla mnoge stvari. Primera radi, pitala me što znam o zaveri da je "uklone". Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio”, dodao je. Dokumentarac osim intervjua koji je objavila Panorama obrađuje deo Čarlsovog intervjua kojega je dao Džonatanu Dimbliju 94-te godine, a koji je bio svojevrsni odgovor Dajani na njene javne istupe. U prvom intervjuu, Čarls nije želeo da prizna aferu sa Kamilom, ali na Dimblijev nagovor, dao je drugi intervju u kojem je to ipak priznao.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi