glumica
printscreen
glumica

printscreen

glumica, Foto: printscreen

Miša se tokom treće sezone donela odluku da napusti seriju i posveti se glumačkoj karijeri i uživa u životu.

Pročitajte još:

To je dovelo do toga da je njen lik u seriji uklonjen, odnosno Marisa je poginula u saobraćajnoj nesreći. Serija se nastavila bez nje, ali samo jednu sezonu kada je i ukinuta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mischa Barton (@mischabarton) on Aug 14, 2017 at 8:17am PDT

Sve je išlo normalnim tokom do 2015. kada se Miša posvađala sa majkom Nualom. Nuala je poznatu ćerku slagala oko iznosa koji je dobila za ulogu u filmu The Hoarder, a Miša je tek od produkcije saznala da je plaćena drastično više nego što joj je majka rekla. Završila je i u bolnici zbog nervnog sloma.

Nuala je razliku uzela za sebe, naplativši i deset odsto menadžerskog postotka. Osim toga, gospođa je na ime svoje ćerke pokrenula i liniju torbica u Londonu. Od svega toga Miša nije dobila nikakav novac, a majka je sve zadržala za sebe.

Osim toga, Nuala je ćerku izbacila iz vile na Beverli Hillsu. Upisala se kao suvlasnica Mišinog doma i sada sa suprugom uživa u vili koju je Miša kupila.

To je dodatno pogodilo Mišu koja, koja od tada nije radila, a pre dve godine uhaćena je na terasi svog apartmana kako vrišti nakon čega je završila u bolnici.

Glumica se oglasila i rekla da joj je neko sipao nešto u piće.

Potvrdila je ove navode, uskoro kreću epizode ovog rijalitija, inspirisan serijom u kojoj je stekla planetarnu slavu, a Miša je lepša nego ikada.