ZBOG ULOGA SAM PSIHIČKI OBOLELA! Holivudska glumica iznela uznemirujuće detalje: Pobegla sam iz grada! (VIDEO)

Glumica ističe da sa lakoćom „ulazi" u likove, ali da posle iz njih teško izlazi. Srećom, dodaje, njen suprug sve to razume, pa joj brak zbog toga ne pati

Nikol Kidman, glumci, svet
Nikol Kidman, glumci, svet, Foto: shutterstock

Glumica ističe da sa lakoćom „ulazi" u likove, ali da posle iz njih teško izlazi. Srećom, dodaje, njen suprug sve to razume, pa joj brak zbog toga ne pati.

Nikol Kidman otvorila je dušu u jednom podkastu pa istakla kako smatra da posle „The Undoing” ima psihičkih problema. Naime, uloga koja joj je pripala bila je izuzetno zahtevna i teško se nosi sa problemima koje joj je donela.

Nakon snimanja sam pobegla iz grada na dve nedelje, jer nisam više mogla… Više ni fizički nisam znala razliku između glume i istine. Ta uloga je na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu da tvrdim da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim – ispričala je Nikol.

U seriji, Kidmanova glumi Grantovu suprugu, a on je optužen za ubistvo žene sa kojom je imao romansu i sa kojom je dobio i dete. Same pripreme za ulogu bile su iscrpljujuće i psihički su je izmorile.

Ona, pak, napominje da nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji i da većina nakon snimanja serije ili filma i te kako treba odmor.

Imam sposobnost da lako ulazim u lik, ali na veliku žalost, iz njega ne mogu tako lako da izađem. Ponekad ne mogu da spavam ili ako se nekim čudom uspavam, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom, moj suprug to sve razume i on mi je velika podrška u takvim situacijama - dodala je ona.

Više o burnoj reakciji Selene Gomez o ovim dešavanjima pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi