Zorica Marković
Screenshoot Youtube
Zorica Marković

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

Zorica Marković sinoć je napustila rijaliti, samo nekoliko dana pred veliko finale. Pevačica je po izlasku rešila da otkrije šta se dešavalo između Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona koji su svoju romansu započeli u "Zadruzi".

Njihova veza bila je veoma burna, a Zorica je savetovala Radonjićevu šta treba da radi, kada je njihova ljubav zapadala u krizu. Folk pevačica je ovaj put bez dlake na jeziku prokomentarisala da li će veza ovo dvoje zadrugara opstati i napolju.

"Nisu mi Andrijana i on nikako, to je i Duško rekao. Kao otac nije ni branio. Mislim da se ona prvi put oslobodila nekih okova i stega, počela je da funkcioniše na nešto drugačiji način, nego što je bila. Ja sam rekla da to nema perspektivu. Ja bih volela da oni budu prijatelji i saradnici, jer će Đekson uvek biti Đekson, Andrijana će biti uvek patrijarhalno vaspitana devojka, koliko god da želi da bude ultra moderna.

Mislim da tu seksa nije bilo, ličilo je kao da se nešto desilo, ali poznavajući Andrijanu, ne bi smela da se vrati kući. Smela bi, ali bi imala problem. Ipak ona ima obraz i čast bez obzira što se tako predstavila. Ona je mnogo dobra devojka. Volela bih da sarađuju, jer od te priče nema ništa", rekla je Zorica.