Jovana i Danijel
printscreen
Jovana i Danijel

printscreen

Jovana i Danijel, Foto: printscreen

Od svih parova čija je romansa započela u rijalitiju, jedini koji su opstali i svoju ljubav krunisali brakom su Bojana i Nikola Rokvić.

Takmičenje u rijalitiju "Survivor" pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović pamtiće zauvek jer ih je turbulentna jednomesečna avantura na Filipinima i emotivno zbližila. Da ljubav iz rijalitija može dugo da potraje, upravo pokazuju i njih dvoje koji su svoju vezu krunisali brakom, a nedugo zatim na svet je došla i ćerka Leona.

Nikola je otkrio da je odmah po dolasku na tropsku destinaciju pronašao zajedničke teme sa Bojanom, te da je među njima nastala hemija.

Nikola Rokvić i Bojana Barović

Instagram

Nikola Rokvić i Bojana Barović, Foto: Instagram

- Privuklo me je to što je veoma druželjubiva, a tokom trideset i dva dana, koliko smo proveli na Filipinima, video sam i da je dobra osoba. Veoma je komunikativna, i odmah smo našli zajedničke teme - rekao je pevač svojevremeno.

Lepa manekenka je istakla da su im teški uslovi u rijalitiju samo dodatno pomogli da se zbliže.

- Za vreme snimanja "Survivora" Nikolu sam videla u raznim situacijama u kojima smo se oboje osećali ugroženima. I to je samo pomoglo da se zbližimo - objasnila je Bojana Barović.

Anabela i Mladen

Screenshoot Youtube

Anabela i Mladen, Foto: Screenshoot Youtube

Anabela Atijas je svojevremeno otpočela ljubavnu vezu u rijalitiju. Anabela se 2010. godine tokom učešća u “VIP Velikom bratu” zaljubila u manekena Mladena Radulovića, sa kojim je započela romansu pred kamerama.

Iako su im mnogi prognozirali da će se rastati odmah nakon rijalitija, Anabela i Mladen su nakon završetka “Velikog brata” bili zajedno još godinu dana. Raskinuli su 2011. godine, a tokom emotivne veze snimili su čak i zajedničku pesmu “150 stepeni”.

Posle raskida sa pevačicom, Mladen se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije, a sa karijerom je nastavio u Dubaiju.

Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pravu buru izazvala je romansa u "Zadruzi" između blogerke Lune Đogani i oženjenog pevača Slobodana Radanovića. Našli su se na meti brojnih osuda, a situacija je kulminirala kada je u "Zadrugu" ušla Radanovićeva tada zakonita supruga Kristina - Kija Kockar.

Nakon brojnih drama, neprijatnih situacija i nervnih slomova u beloj kući, Luna i Sloba su ipak stavili tačku na svoju vezu, ali ni brak pobednice "Zadruge" Kije i Slobodana nije opstao, već su se nakon svega razveli.

Katarina Živković i Bane

printscreen

Katarina Živković i Bane, Foto: printscreen

Pobednica treće sezone rijalitija "Farma" bila je Katarina Živković. Njenoj pobedi doprinela je i ljubavna veza u koju je ušla tokom rijalitija sa manekenom Banetom Jankovićem. Njihova ljubav potrajala je prilično dugo, a trudili su se da nakon izlaska u spolji svet svoju intimu sačuvaju od javnosti.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

E-stock/Miloš Rafailović

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Par koji je u "Zadruzi" važio za jedan od najskladnijih pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković svojom ljubavlju osvojili su simpatije mnogih gledalaca.

 

Uprkos tome što su svi verovali da će njihova romansa opstati, po izlasku u spoljni svet oni su raskinuli. Spekulisalo se o brojnim razlozima, Anđelo je u jednom trenutku optužio Teodorinu majku Gordanu, koja je takođe bila u rijalitju, dok plava pevačica nije želela da priča zbog čega je njihova ljubav okončana.

Jovana Nikolić

printscreen

Jovana Nikolić, Foto: printscreen

Crnogorski pevač Danijel Alibabić i manekenka Jovana Nikolić još 2013. godine upoznali su se u rijalitiju "Farma", a varnice su odmah sevnule. Nakon toga su se verili, a po izlasku iz rijalitija su sklopili građanski brak u Crnoj Gori.

 

Na gala svadbi prisustvovalo je 400 zvanica, među kojima su bile brojne poznate ličnosti, uključujući i njihove rijaliti kolege. Međutim, usledio je pravi skandal kada su nakon svega tri meseca odlučili da se razvedu, a Jovana je tada oplela po bivšoj ljubavi.

- Za tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču - tvrdila je Jovana svojevremeno, pa šokirala tvrdnjom da je Danijel zapravo gej.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

printscreen

Katarina Grujić i Boris Stamenković, Foto: printscreen

Pevačica Katarina Grujić i maneken Boris Stamenković zavoleli su se u "Farmi", a veza im je nakon što su napustili šou potrajala još dobrih godinu dana. Za to vreme govorili su kako se mnogo vole i kako imaju velike planove jedno sa drugim.

Na jesen prošle godine otputovali su zajedno u Egipat na nezaboravan odmor.

Ipak nakon toga krenule su trzavice u vezi koje su kulminirale raskidom. Ubrzo nakon toga Boris se nabacivao Kaćinoj koleginici Radi Manojlović u jednoj emisiji, nakon čega je krenula da ga proziva po društvenim mrežama. Razlog raskida ostao je nepoznat.

Komentari (1)

nada

19.08.2018 14:19

Kakva majka takva i cerka ! To ce biti i slucaj sa Minom i njenom majkom kada udju u Zadrugu 2 !