Parovi, Ilijana
Printscreen
Parovi, Ilijana

Printscreen

Foto: Printscreen

U najluksuznijoj vili "Parova 7" dpšlo je do novog suđenja. Ovog puta komšinica Zaga dobila je ulogu sudije, dok su tužilac Baki B3 i Dina Galorini, zastupaju iskrene, a sa druge strane Ilijana Vagić i Vladimir Zečević - Dika, kao optuženi za folirante i lažove.

Uvodnu reč imao je Baki koji je pokrenuo priču koju je Ilijana ispričala vezanu za maltretiranje koje je proživela sa Dikom tokom njihove ljubavne veze.

Ostali takmičari vile su u ulozi Porote koja je spremna da sasluša izlaganje i donese presudu.

Popularna zvezda devedesetih svoju ulogu kao tužilac shvatio je vrlo ozbiljno, te je započeo svoj govor:

"Sto posto sam siguran da su njih dvoje folinrati, tako da ne odugovlačim previše, za početak, posle cele priče koje smo čuli sa njihove strane, tu nešto smrdi. Siguran sam da su mnoge stvari slagali."

Parovi, Ilijana

Printscreen

Foto: Printscreen

U toku suđenja došlo je do šokantno otkrivanja od strane Vladimira.

"Samo da znate, cilj nam je da Ilijana osvoji glavnu nagradu", započeo je Vladimir svoj govor, čime je otkrio da Ilijana I on imaju dogovor koji su se dogovorili još spolja oko ulaska u najintrigantniju vilu, zarad toga da njegova plavokosa ljubavnica dobije glavnu nagradu.

Pošto Produkcija uvek ima keca u rukavu, telefonski poziv koji je usledio, zaledio je krv u venama Diki.

Nakon što je samo izgovorio svoje ime, Ilijana je pala u plač, jer je prepoznala glas svog oca Milana Vagić, dok je Vladimir bio potpuno zaleđen od šoka zbog poziva.

Parovi, Ilijana

Printscreen

Parovi, Ilijana, Foto: Printscreen

Milan je otkrio da podržava svoju ćerku za sve što je iznela, te da za sve postoji dokaz, nazivajući Vladimira pogrdnim imenima.

"On danas ne bi hodao po zemlji, zahvaljujući Ilijani i mojoj supruzi on danas može da hoda i ja sam odustao da se tada umešam", izjavio je Milan Vagić, a zatim dodao: "Ne može da tuče poštenu ženu, to nije muškarac", posle poziva, Dika je negirao sve što je Milan izneo kao potencijalnu istinu.

Međutim, kako je komšinica Zaga najavila potpuni obrt tokom sutrašnjeg unakrsnog parografa kom su se podvrgnuli bivši ljubavnici, svakako je sigurno da će se sutra otkriti prava istina o svim detaljima koji su izneli proteklih dana.

Komentari (1)

Mira

03.09.2018 20:09

Zasto happy ima potrebu da od ovih sponzorusa pravi svetice. Vidi se da joj je decko lud ali ona je ista kao on. Ni on ni ona nece da progovore o izvoru prihoda, ko zna sta su sve radili. A produkcije i happy i pink imaju strasnu potrebu da promovisu nasilnike i agtesivce i da pakuju price kako oni hoce. Ova zena Ilijana nije nikakva zrtva. Ostavila je bolesnog oca i provodila se sa deckom a sad hoce da profitira na tome sto se tukla sa deckom.