Umesto Dalile, voditeljka je Ružica
Printskrin TV Happy
Umesto Dalile, voditeljka je Ružica

Printskrin TV Happy

Umesto Dalile, voditeljka je Ružica, Foto: Printskrin TV Happy

Dalila Moreno, Ana Spasojević i Anamarija Džambasov zvanično su nove učesnice muzičkog rijalitija "Maldivi"! Pored njih ovaj muzički šou program dobio je još osmoro novih učesnika!

Anamarija Džambasov napravila totalnu pometnju kada se pojavila! Ona je, kaže, u "Parovima" otkrila da zna da peva pa je rešila da se usavrši. Osim toga, Anamarija je najavila i seks u rijalitiju!

 

Posle Anamarije "Maldivljanima" se pridružila i Ana Spasojević, koju su stanari srdačno prihvatili.

 

 

POGLEDAJTE JOŠ:

 

Komentari (4)

Miladin

19.07.2016 10:49

Dalila lazila od ulaska na Maldive samo siri lazi a istinu o sebi demantuje ! Ana Spasojevic radodajka glupaca, Anamarija olos samo guzicu pokuzaju jel to Hrvatska zvezde ponos Hrvatske Beba isti komentar kao za Anu Spasojevic. Ruzica nema autoritet nezna da vodi emisiju ! Mladen i Marko brdjani nasilnici !!!

DEKYZ

19.07.2016 14:04

@Miladin - Ana Marija je iz Hrvatske, ali kakva zvezda,poznata je samo po farmi u kojoj su bili anonimusi,a i tamo je nisu mogli smisliti,lijena alapača,branila je samo ona Ana mislim da je Ruskinja udata u hr, vrijedna ženica.Ponos je iz tih rijalitija bio Rafael Dropulić iz Ploća,skroman,duhovit i talentiran momak koji je prvo pobjedio u muzičkom talent šou,kasnije je ušao na farmu i tu pobjedio bez ikakvih skandala i podmetanja,obožavalo ga je i staro i mlado,sad živi povučeno i radi u gr. poglavarstvu.

GDE

19.07.2016 11:53

bi bednice i odroni pa mogle da budu? Krševi na krš TV. Mnogi pametni i obrazovani su pokušali, pa pobegli glavom bez obzira.

ivan

19.07.2016 18:31

Svaka čast Ružici a ova dva glupana vam nisu trebali.