Parovi
Screenshoot
Parovi

Screenshoot

Parovi, Foto: Screenshoot

Produkcija je sinoć priredila pravo iznenađenje bivšim ljubavnicima koji su tokom predhodne sezone imali žustre rasprave!

Nikola Lakić i Izabela Alijoski su poslati na vrata vile i nisu ni slutili ko će ući na ta vrata. Iznenađenje je bilo vezano isključivo za njih dvoje, i situacija je postala veoma napeta.

Naime, produkcija je spremila jedan zadatak koji će oni morati da ispune. Odjednom su se vrata vile otvorila i pojavio se Srećko!

Srećko je beba o kojoj će Izabela i Nikola morati da se brinu. Oni su dobili zadatak da budu roditelji nedelju dana, a možda i duže i lepo se brinu o bebi koja je od sinoć novi stanar vile "Parova".

Beba u Parovima

Printscreen

Beba u Parovima, Foto: Printscreen

Merlin je u tajnu sobu pozvao novopečene roditelje bebe Srećka, Nikolu i Izabelu kako bi im naglasio da će morati da se ozbiljno brinu o njemu.

Izabela je negodovala zbog čega je baš ona izabrana za majku bebe jer kako kaže on treba da bude roditelj sa novom devojkom, a ne sa starom.

- On ima novu devojku i treba da bude sa njom, mi nismo porodica, dete sada ima maćehu i to je to. Ja ću sigurno biti dobra majka, ali kada budem imala svoje dete - rekla je Izabela.

Merlin se nije dao pokolebati i Izabela je izabrana da bude u ulozi majke bebe Srećka. Kako je rekao poznati čarobnjak Lakiću je odavno vreme bilo za dete što je on i potvrdio.

- Sada je vreme da pokažem kakav bi otac bio, mislim da mi je vreme odavno bilo, emocije između mene i deteta su velike, ja ću se brinuti sam o njemu - rekao je Nikola.