Vuk Kostić
PROMO
Vuk Kostić

PROMO

Vuk Kostić, Foto: PROMO

Naime, kako smo saznali, glumac je pre nekoliko meseci preležao koronavirus, bez teških simptoma, ali je nedavno po drugi put oboleo. Međutim, ovoga puta zdravstveno stanje popularnog glumca je ozbiljnije nego prvog puta, budući da je dobio teže simptome koronavirusa. On se nalazi trenutno nalazi na kućnom lečenju i prima propisanu terapiju, a ovu informaciju podelio je samo sa članovima porodice i bliskim prijateljima koji su zabrinuti za njegovo zdravlje. 

- Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje... Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen koronavirusom, jer ga je već preležao. Mesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primeru znamo da jeste - rekao je za „Alo!“ izvor blizak glumcu i dodao da se po savetu lekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.

- Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao - rekao je izvor za „Alo!“.

Vuk je, prema rečima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše oseća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.
- Otežano diše. Izbegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome - završio je izvor za „Alo!“.

Kako bismo čuli Vuka i od njega iz prve ruke dobili informaciju o tome kako je, pozvali smo ga, ali se do zaključenja ovog broja nije javljao na telefon.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: