Ljiljana Jakšić
Rajko Ristić/Alo!
Ljiljana Jakšić

printscreen

Ljiljana Jakšić, Foto: printscreen

Glumica Ljiljana Jakšić Salveta u 52. godini rodila je ćerku Dariju koja je centar njenog sveta. Iako uspešno balansira između privatnih i poslovnih obaveza, priznaje da joj nije uvek lako što sama odgaja naslednicu.

PROČITAJTE I:

Ljiljana Jakšić

Screenshoot Youtube

 

 

- Da se ne lažemo. Da je lako, nije. Na spavanje idem sa mišlju "šta sutra". Raspored je gust i treba sve postići. Naiđu momenti kada kažem "Ne mogu više, umorna sam". Ali, ne žalim se. To je život o kojem sam maštala - rekla je Ljiljana za magazin "Hello".

Glumica je priznala da ponekad mora da potraži pomoć kada je reč o čuvanju Darije, ali i da plati za istu.

- Ako imam poslovne obaveze prinuđena sam da organizujem nekog ko će mi pričuvati dete. Naravno, za novčanu nadoknadu - iskrena je Ljiljana.

Ljiljana Jakšić

Rajko Ristić/Alo!

Ljiljana Jakšić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

Komentari (2)

zar

16.06.2019 09:13

Pa, valjda je sa 52 godine bila dovoljno zrela da zna u sta se upusta. Hiljade samohranih majki tako zive i cuvaju decu. Sto ne bi platila za cuvanje deteta?

Nina

16.06.2019 10:15

Zeno draga sta ti bi da rodis u 52. Neka ste obje zive i zdrave, ali vrlo sebicna odluka. Ja imam 10 manje i ne bih sada rodila, kada se nije desilo kada je trebalo, ne mora ni sada. Detetu treba ipak relativno mlada majka, a ne baba!