PREMINUO JE IZNENADA Smrt u porodici našeg glumca! Jutros ga je zadesila VELIKA TRAGEDIJA!

Tuga.

andrija kuzmanović
andrija kuzmanović, Foto: printscreen

Andriji Kuzmanoviću iznenada je preminuo otac Radojica Kuzmanović u 64. godini. Poznati glumac se od roditelja oprostio fotografijom na društvenim mrežama.

Tridesetčetvorogodišnji glumac ispod slike svog oca napisao je samo "taja moj" sa emotikonom u obliku srca. Mnogobrojni prijatelji i kolege, među kojima su Gordan Kičić, Miloš Timotijević, voditeljka Marija Kilibarda, pevačica Zorana Pavić, komentarima podrške i saučešća pokazali su da su uz svog prijatelja u najtežim trenucima.

- Pamtiću ga kao izvanrednog čoveka, kao velikog umetnika i kao mog taju", rekao nam je sa setom u glasu glumac, koji je poznat po ulogama u filmu "Montevideo, bog te video" i serijama "Ubice mog oca" i "Senke nad Balkanom".

Andrija je u ranijim intervjuima pričao o tome kako je njegov tata želeo da se glumac bavi fudbalom.

- Nisam se zadržao u fudbalu, verovatno jer me nikad nije dovoljno interesovao. Uvek sam jurio tu neku umetničku stranu, iako se klincima ne nameće da glume, da idu u pozorište. Tata je hteo da budem fudbaler, a mama je izgurala tu umetničku stranu, i ispostavilo se da je bila u pravu - rekao je pre godinu dana u jednoj emisiji.

Podsetimo, Radojica Kuzmanović bio je istaknuti predstavnik folklorne umetnosti i nosilac nagrade za životno delo ansambla Kolo. Nagrađivan je najvišim priznanjima u zemlji i inostranstvu, a 2008. godine bio je angažovan kao koreograf na Pesmi Evrovizije u Beogradu.

Sahrana Andrijinog tate, koji je bio dugogodišnji solista, umetnički direktor i direktor ansambla Kolo, obaviće se sutra u 14.30 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Opelo počinje u 14 časova u Crkvi Svetog Nikole.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by andrija kuzmanovic (@pedzidzons) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi