KOMEMORACIJA IGORU BULATU RTS zavijen u crno! Porodica i prijatelji neutešni, ispraćaju ga uz pesmu Dina Merlina! Njen govor je RASPLAKAO SVE!

Tuga...

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Komemorativni skup povodom smrti novinara i urednika RTS-a Igora Bulata održava se danas, 31. jula 2019. u 11 časova u Galeriji Radio-televizije Srbije.

 

Igor će biti sahranjen danas u 14 časova, na groblju Orlovača, a porodica će izjave saučešća primati od 13 časova.

NE ZNA SE TAČNO KADA SE DOBIJA Igor Bulat preminuo je od NAJPODMUKLIJE VRSTE RAKA! Kada se pojave simptomi, već je kasno!

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Komemoraciji su prisustvovale brojne poznate ličnosti, kao i Igoreve kolege: Jovana Joksimović, Srđan Predojević, Slađana Tomašević, Rada Đurić, Slobodan Šarenac, Dino Merlin, Milica Mandić...

Rada Đurić je održala govor koji je rasplakao mnoge.

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

- U isto vreme smejao se uvek od srca i uvek u lice i ta večita njegova potreba i potraga za boljom stranom života, ta njegova često nepodnošljiva lakoća prihvatanja realnosti mnoge je umela da prevari ali i da zavede. Igor je u stvari bio jedan sjajan, inteligentant, oštrouman, odgovoran i novinar i čovek i otac i suprug i sin i brat i prijatelj. O televiziji je znao sve, o ljudima sve više, imao je sve što je bilo potrebno za jednog profesionalca, imao je svoje uspehe. Znao je da bude i hrabar, umeo da bude i ravnodušan, umeo je da da sve od sebe, ali i da podvuče crtu. Bolno, ali dostojanstveno da niko ne primeti primao je udarce. Nije mu bilo lako, ali je znao i da uzvrati, a da izgleda lako. Između mene i mog divnog prijatelja nije trebalo da se glumi, stvarno i iskreno je sve bilo lako. Tačnije meni je sa njim bilo sve lako. Pusti nas samo evo samo trenutak ovaj sada da smislimo kako i da sećanje na tebe postane lako onako kako si ti zaslužio. Oduvek i zauvek debeli putuj, 'ajde sad osmeh i ne brini ni o kome i ni o čemu - rekla je Rada na komemoraciji.

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Igor Bulat, inače rođeni brat pevača Marka Bulata, preminuo je 29. jula u 48. godini, posle kratke i teške bolesti za koju je saznao u decembru 2018. godine.

PREMINUO U 48. GODINI Voditeljka u suzama zbog SMRTI KOLEGE sa RTS-a: Jedva izustila rečenicu od koje će vas uhvatiti jeza!

U Televiziju Beograd došao je 1993. godine. Kao mlad novinar izveštavao je o svakodnevnim problemima Beograda i Beograđana. Vodio je Jutarnji program, uključivao se godinama sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je "Beogradsku hroniku".

Poslednji put pred gledaocima bio je 5. aprila prošle godine.

Igor Bulat, komemoracija
Igor Bulat, komemoracija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Više fotografija pogledajte u galeriji.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi