ODLAZAK VELIKANA! Preminuo producent i muž naše popularne glumice iz "Srećnih ljudi"!

Tuga!

Zoran Cvetanović
Zoran Cvetanović, Foto: Screenshot Youtube/ Color Media

Zoran Cvetanović, producent i muž naše poznate glumice Jugoslave Drašković, preminuo je juče u 61. godini u Beogradu.

 

Zoran je bio čuveni distributer domaćih filmova i ostavio je neizbrisiv trag u razvoju domaće filmske scene. Rođen je 1958. godine, bio je vlasnik kompanije "Art vista" i član Akademije filmske umetnosti i nauke (AFUN) od 2012. godine, a završio je Ekonomski fakultet.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica) on

 

Pored Jugoslave, koju publika pamti po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", Cvetanović je iza sebe ostavio i ćerku Mašu. Glumica se sa suprugom oprostila na društvenim mrežama sa zajedničkom fotografijom ispod koje je napisala " Srećni dani".

Cvetanović je učestvovao u snimanju filma "Južni vetar" kao koproducent, a njegov kolega Miloš Avramović, reditelj pomenutog filma, rekao je da je od njega mnogo naučio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica) on

 

- Otišao je jedan vredan čovek i veliki filmski radnik. Za uspeh mnogih domaćih filmova i on je bio veliki krivac. Mnogo smo od njega naučili. Najviše je izgubila njegova porodica, ali još više srpski film. Svima će nam nedostajati - rekao je Avramović.

Jugoslava Drašković
Jugoslava Drašković, Foto: Screenshoot Youtube

Komemoracija će se održati u subotu, 6. jula, u 10 časova, u bioskopu "Roda" na Banovom brdu, a istog dana biće i sahrana na Centralnom groblju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi