JESTE VI BILI TAMO PA ZNATE?! Nenad Jezdić besno i ljutito odgovorio na pitanje šta misli o slučaju Branislava Lečića povodom silovanja, nije se ustručavao da kaže sve!

Optužbama za silovanje se danas pridružila i bivša glumica, a sada psiholog, Merima Isaković

Glumac Nenad Jezdić oštro je reagovao na pitanje o slučaju Branislava Lečića, kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Danas, kada se optužbama za seksualno napastvovanje pridružila i bivša glumica Merima Isaković, novinarka je pitala Jezdića da prokomentariše navode o starijem kolegi.

- Pređite na sledeće pitanje! Je l’ sam ja bio tamo, je l’ ste vi bili tamo? Možda možete vi meni da kažete nešto više o tome. Ili vi mislite da ja znam nešto što vi ne znate - rekao je glumac ljutito, a potom dodao:

- Svakome želim da izgura svoju istinu, svakome želim da se izbori za svoju istinu i neka svako radi svoj posao, kako mi je rekao jedan mudar čovek. Da pustimo ljude sve da odboluju svoje boli - prenosi "Kurir".

Oglasio se advokat povodom optužbi za silovanje Merime Isaković, otkriveno zašto glumica neće moći da svedoči protiv Branislava! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi