Eva Ras
Alo/Dejan Briza

- To je divan skeč koji smo napravili Vuk i ja. Mnogo me je nasmejalo dok smo snimali taj prilog. Sa druge strane, nemoguće je da nađem emotivnog partnera, jer je moj suprug na onom svetu. Jedva čekam da umrem i da odem kod njega. Bog me još uvek drži na ovozemaljskom svetu i nemam tu mogućnost da prekinem život. Sve ima svoje vreme, tako je i moja mladost prošla. Imala sam divnog muža i ja ne mogu da ga izneverim – kaže Eva, a onda se osvrće na muško-ženske odnose u kojima postoji velika razlika u godinama.

- Svet je veliki i svako ima pravo da živi svoj život. Kao što mene neki osuđuju što živim sama, tako neki osuđuju Vericu Rakočević i njenog partnera. Ona ima pravo na svoj život. Ceo svet je jedna velika pozornica i svako neka igra svoju ulogu kako želi – zaključuje Eva Ras za "Blic".

Podsetimo, glumica je u pomenutoj emisiji izjavila da joj se mlađani Vuk dopada, ali da "još uvek nije sigurna da li je veza sa njim idealna, jer je velika razlika u godinama".

- Još uvek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu - izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić.

- Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju - izjavio je Vuk

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: