SVE BI BILO DRUGAČIJE DA NIJE URADIO TO! Igor Pervić je u London došao mlad i drčan, upoznao je slavnu glumicu i napravio NAJVEĆU GREŠKU u životu

Detalji koji mnogi nisu znali.

Igor Pervić
Igor Pervić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumac Igor Pervić preminuo je u utorak u 52. godini u Beogradu, u stanu svoje majke. U jednom od svojih poslednjih intervjua osvrnuo se na život u Londonu. Pročitajte OVDE njegovu veliku ispovest.

 

"Početkom devedesetih sam bio u Pozorištu na Terazijama. Igrao sam u predstavi „Prestaće vetar” koja je igrana preko sto puta i bila je kao rok koncert. Bila je tu Anita Mančić i mnogi drugi i svaka predstava je bila rasprodata. I bilo je sve to super, ali ja sam hteo da idem negde. Tako sam 1994. došao u London, mlad i drčan, misleći da ću i ja uraditi nešto. I bilo mi je lepo pet godina u Londonu. Dobio sam radnu dozvolu, svirao sam po pabovima, lepo se živelo i zarađivalo, a onda sam se vratio u Srbiju pred bombardovanje", rekao je Igor Pervić jednom prilikom za "Nedeljnik".

"Razveo sam se, a kad ostaneš sam u Londonu, bude teško. Beograd dozvoljava neku vrstu prisnosti, a i falila mi je gluma. U to vreme ja nisam mogao da budem glumac u Londonu jer nisam bio član glumačkog sindikata i kao takav, u Engleskoj, ne možeš da priđeš audiciji, a kamoli da dobiješ ulogu. A nije mi bilo lako ni u Beogradu jer sam morao sve iz početka, da se dokazujem. I onda sam otišao u selo Baćevac i proveo u njemu osam godina koje su mi prijale. Počeo sam polako da se vraćam u glumački život", ispričao je, pa otkrio koga je viđao u britanskoj prestonici. Pogledajte OVDE sa kojom neostvarenom željom je umro Igor.

Igor Pervić
Igor Pervić, Foto: printscreen

"Pored naših ljudi, upoznao sam Krisa Riju i Šeril Krou. Upoznao sam Vanesu Redgrejv i čak sam propustio važan sastanak koji mi je zakazala. To mi je jedna od najvećih grešaka u životu. Uspavao sam se. Možda bih danas bio kao Rade Šerbedžija, ali šta da se radi. Verovatno bih bio kao i on – Rus u holivudskim blokbasterima".

Poslednji oproštaj od glumca Igora Pervića biće održan u ponedeljak u 13 časova, na Novom groblju.

Igor Pervić
Igor Pervić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi