Čađava mehana
Instagram
Lepa Lukić

Alo!/Masanori Jošida

Lepa Lukić, Foto: M.Jošida

Ekipi, pojačanoj i novim likovima, ali i malo drugačijim scenarističkim i rediteljskim pristupom se pridružila i Lepa Lukić, koja glumi vlasnicu stana u kom je živeo prethodni kuvar Trovač, a mi smo iskoristili prilku da čujemo kako se legenda narodne muzike snašla u novoj ulozi.

- Prvo emitovanje donelo mi je samo reči hvale. Oni koji su ispratili, rekli su da sam  se zaista odlično snašla, i da su oduševljeni. Kao i uvek, na publici je da proceni. Zadovoljna sam, i jako srećna što sam deo ove priče - rekla je Lepa Lukić.

Lepa Lukić i Marko Dolaš

Alo!/Masanori Jošida

Lepa Lukić i Marko Dolaš, Foto: M.Jošida

Budući da je pevačica često povezivana sa pričama o dugovima, i  porocima ova uloga još više je zanimljiva gledaocima. Lepa se složila da joj je možda lakše nego ostatku ekipe da dočara svoju ulogu.

- Znate kako, ja ne glumim. Ovo što vidite, to sam ja. Zbog toga mi je malo lakše nego njima. I privatno sam uterivač dugova, i ljudi mi duguju pare - kroz smeh je rekla Lepa Lukić za Alo!

Ekipa

Alo!/Masanori Jošida

Ekipa "Čađave mehane", Foto: M.Jošida

Fenomentalnu atmosferu, i kvalitetan program najavio je i urednik muzičkog programa Miša Mijatović, koji je najavio veliki broj zvezda naše muzičke scene.

- Budući da se brinem o tom muzičkom i zabavnom delu  "Čađave mehane" mogu da kažem da ćemo se svi truditi da ova sezona bude najbolja moguća. Deo programa su najveće balkanske zvezde, ili što ja volim da kažem "A" klasa naše estrade čije pesme su bezvremene i koje žive u narodu. Tako ćemo imati prilike da ispratimo Šabana Šaulića, Anu Bekutu, Zoricu Brunclik, Harisa Džinovića, Snežanu Đurišić, Nadu Topčagić, Miroslava Ilića i mnoge druge. Smatram da je to dovoljan razlog da gledaoci ostanu uz nas - kaže Mijatović za naš dnevni list.

Lepa Lukić, Marko Dolaš i Miša Mijatović

Alo!/Masanori Jošida

Lepa Lukić, Marko Dolaš i Miša Mijatović , Foto: M.Jošida

Glavni junaci će se, iz epizode u epizodu, suočavati sa razno-raznim neobičnim situacijama.

Uz Jovanu Cavnić, Ivana Ivanova, Peđu Damnjanovića, Miomiru Dragičević i Marka Dolaša, glumačkoj ekipi su se priključili i Danica Todorović – u ulozi Jocine žene Lenke, kao i Nemanja Živković – u ulozi novog kuvara, Kiselog, a reditelj Miša Zorović, i scenarista Goran Jovanović potrudili su da u novoj sezoni ovog humorističkog programa daju sve od sebe da prikuju gledaoce za ekran.