Šešelj
YouTube/printscreen
Šešelj

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

U javnosti je kao boba odjeknula vest da se u luksuznu vilu "Parova" uselio sin lidera SRS Vojislava Šešelja.

Vendi je svojevremeno isticala da pamti vezu sa prvim čovekom radikala po dostojanstvenom držanju.

Vendi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem pretstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera - rekla je ona.

Voditeljka "Parova" napominjala je da do udaljavanja nje i Šešelja došlo "činjenicom da je on ipak tražio ženu preko devojke".

- Raskol koji se stvorio posle godinu dana naše veze posledica je istine da ja nisam tip koji bi vezao maramu ispod brade i ljuljao se na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće - rekla je svojevremeno Vendi, a onda otkrila kakav je Šešelj u seksu:

Nikola i Vojislav Šešelj

Alo/YouTube

Foto: Alo/YouTube

- Virtouz. Iako je i tada imao višak kilograma bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana mu je bila predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kada spusti između nas Solženjicina i njegov "Arhipelag Gulag", uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh - otkrila je Vesna za domaće medije.

Vendi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 

 

Komentari (4)

zoks

09.04.2020 12:05

U kakva fantazija, u jeee.

vesna

09.04.2020 15:24

@zoks - Sto je najgore od svega,sve je istina

lili

09.04.2020 12:49

Bože gospode, kakvi moroni...i ona i on...užas