VANREDNO UBACIVANJE! Parovi zanemeli kada se ONA vratila u vilu! Milijana i Milojko odmah su se našli pred vratima

Haos.

Dina Galorini
Dina Galorini, Foto: Screenshoot Youtube

U emisiji "Roditeljski sastanak" rijalitija "Parovi 7" koja je emitovana u subotu uveče, gledaoci su gledali krah porodice Milijane Bogdanović koja iz dana u dan šokira sve vezom sa 53 godine starijim Milojkom Božovićem.

Njena tetka je bila gošća u luksuznoj zemunskoj vili, žestoko ju je kritikovala, a potom je se odrekla i majka, ali i baka nije htela da čuje za nju.

 

Ni sino9ć nije bilo odmora u "Parovima", a produkcija je rešila da ubaci novog takmičara za koga su u najavi kazali da "će vratiti veru naciji u rijaliti". I to u istoj večeri kada je na programu bilo i izbacivanje. Ko je izbačen iz rijalitija, pogledajte OVDE.

Voditeljka Anđela Lakićević je pred vrata vile izvela upravo Milijanu i Milojka. Međutim, to je bila samo varka jer oni nisu imali veze sa novom/starom učesnicom - u "Parove" se vratila Dina Galorini.

Parovi
Parovi, Foto: Screenshoot

Ona je ispričala kako je imala dosta zdrastvenih problema i da je napolju često posećivala lekare. Takođe je provodila vreme i sa svojim sinom, a pomirila se i sa svojim ocem, sa kojim nije bila u kontaktu mnogo godina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi