SVI U ŠOKU! Osudila je cela NACIJA, a sada je ušla u Parove sa POSEBNOM MISIJOM! Biće žestoko!

Njen ulazak će promeniti sve!

Nadica Marjanović
Nadica Marjanović, Foto: Printscreen

Nadica Marjanović je sinoć gostovala u emisiji "Roditeljski sastanak" rijalitija "Parovi", a odluka produkcije šokirala je sve!

Naime, nakon emisije saopšteno je da Nadica ostaje u vili, a da njena mlađa ćerka Aleksandra izlazi. Takmičari su bili u šoku, i teška srca se pozdravili sa Aleksandrom.

Međutim, kao što smo već navikli, ovo je još jedna produkcijska šala. Aleksandra je ostala u vili, ali ostala je i Nadica. Ona će od sada učestvovati u rijalitiju, a kako je rekla, ima jednu "misiju".

Nadica Marjanović
Nadica Marjanović, Foto: Printscreen

"Pokušaću da ćerkama otvorim oči. Ne želim da odlučujem umesto njih, one su odrasle osobe, ali bih volela da bar poslušaju šta imam da im kažem", rekla je ona.

Podsetimo, Nadica je majka Đine i Aleksandre koje se već duže vreme nalaze u vili "Parovi". Ona je na jednom roditeljskom sastanku žestoko uvredila Dininu pokojnu mamu, zbog čega je nacija osudila. Kasnije je bez pardona vređala i voditeljku Anđelu...Da li će imati svoje glasače koji će joj obezbediti što duži boravak u vili, ili će brzo ispasti, ostaje nam da vidimo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi