Kejt
Foto: Profimedia/Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novi portret Kejt Midlton osvanuo je na naslovnoj strani Tatler magazina i bukvalno je užasnuo svet. 

-"Kakav užasan portret princeze od Velsa!!! Ko je dozvolio da to bude na naslovnoj strani??? Čak i objavio Tatler!!!" - neki su od hiljade komentara na društvenim mrežama, ali najviše je onih koji su primetili silne nelogičnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

 

-"Zašto joj je jedno oko manje od drugog?" - zapitao se jedan od pratilaca ovog magazina na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici. 

- "Kakav grozan portret jedne prelepe žene" - prokomentarisao je drugi.

-"Otkad je Kejt postala Azijatkinja" - napisao je treći.

Inače, autorka slike je britansko-zambijska umetnica Hane Uzor, koja je istakla da je bila inspirisana Kejtinom video-porukom u kojoj je saopštila da ima karcinom.

Kejt Midlton

Profimedia

 

- Ona je, zaista, uspela u svojoj ulozi, rođena je za ovo. Kejt se nosi sa takvim dostojanstvom, elegancijom i gracioznošću - navedene su autorkine reči u objavi na Instagramu, uz informaciju da će princezin portret krasiti naslovnicu časopisa u izdanju za jul 2024. 

Prethodno je njen svekar, kralj Čarls Treći pokazao svoj novi portret, koji se, takođe, nije dopao većem delu britanske javnosti. Zato ne čudi što su sve glasnije može čuti da se nešto čudno dešava sa članovima kraljevske porodice, u svakom smislu.

Šok saopštenje palate o Kejt Midlton: Objavljeno kada se princeza vraća na dužnost

Kejt Midlton se neće vratiti kraljevskim dužnostima u junu, kako su ranije postojale naznake. Kejt Midlton nema u planu da se vrati u javnost i preuzme angažmane još neko vreme, kako prenose strani mediji. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading