Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Bivši zaposleni u kraljevskoj palati, kućna pomoćnica i radnik obezbeđenja tvrde da je Kejt Midlton pala u komu nakon predoziranja tabletama za spavanje. Informaciju su objavili brojni korisnici društvene paltforme Iks, nekadašnjeg Tvitera.

„Rano uveče 28. decembra posle čaja, našli smo je onesvešćenu u svojoj sobi i brzo je odvedena u bolnicu. Nikad je više nismo videli“, navodno su otkrili bivši članovi osoblja koje je brinulo o prinčevskom paru.

Kejt Midlton

Printscreen/tviter

 

Palata se još nije oglasila ovim povodom, što dodatno potpiruje glasine, jer je jako brzo reagovala na prve navode ovog tipa. Reč je o tvrdnjama španske novinarke Konče Kaljeha, koja je u popularnom informativnom programu Fiseta još u januaru obelodanila da je princeza od Velsa u komi. Ali, u njenoj verziji, Midltonova se u komatoznom stanju našla nakon operacije abdomena, odnosno usled komplikacija koje su je pratile.

Kejt Midlton

Printscreen/tviter

 

- Lekari su morali da donesu drastične odluke u tom trenutku zbog komplikacija koje su nastale - rekla je novinarka, pozivajući se na izvor iz bolnice u kojoj je operisana princeza.

- Odluka je bila da je stave u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija, koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro. Kejtin život je bio u velikoj opasnosti nakon operacije i praktično cela bolnica je bila na nogama - navela je novinarka, čiji su izveštaj preneli gotovo svi španski mediji.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Međutim, izvor iz palate je oštro demantovao te tvrdnje.

- To je potpuna glupost - rekao je izvor iz palate za Tajms i dodao:

- Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je rekla sa bilo kim u domaćinstvu. To je u osnovi potpuno izmišljeno - demantovao je priču španske novinarke izvor iz palate.

 

Otkriveno zašto je Kejt bila sama kada je saopštila da ima rak

Svet je iznenadila činjenica da je Kejt Midlton odlučila da podeli svoju dijagnozu raka bez svog supruga, princa Vilijama.

U petak, 42-godišnja princeza od Velsa govorila je u video poruci u kojoj je podelila da je bila na lečenju raka nakon operacije abdomena u januaru. Princeza Kejt se pojavila sama, što je navelo neke da se zapitaju zašto joj se Vilijam nije pridružio. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Inače, princeza je posle martovskog obraćanja putem video-snimka u kome je saopštila da ima rak, trebalo da se vrati kraljevskim obavezama posle Uskrsa. To se, kao što je poznato, nije dogodilo. Prema poslednjim informacijama, koje su iz palate stigle u britanske medije, Kejt Midlton se neće u dogledno vreme pojavljivati u javnosti, što je ponovo izazvalo salve pitanja „gde je Kejt“, na društvenoj mreži Iks.


BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading