Rouz Hanberi
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Fotografije na kojima se vidi kako Sara Rouz Hanberi, često pominjana kao ljubavnica princa Vilijama, ćaska sa kraljicom Kamilom zapalile su društvene mreže.

Kraljica, koja je je godinama bila ljubavnica kralja Čarlsa dok je on bio u braku sa princezom Dajanom i markiza od Čolmondelija, što je zvanična titula Rouz Hanberi, srele su se na čuvenom konjičkom turniru u Glosterširu ove nedelje. 

Na društvenim mrežama, pre svega platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, pojavili su se brojni komentari, među njima i: "Oh, vidi, ovo je nova princeza od Velsa, zaboravite na staru!", kao i oni, sada već uobičajeni: "Gde je Kejt?"

Ovaj drugi je već mesecima glavno pitanje koje postavljaju pristalice teorija zavere, po kojima je Kejt "pobegla od Vilijama zbog njegovih prevara", "odavno su razvedeni", odnosno "u komi je" i, po najstrašnijems cenariju "odavno je mrtva".   

 

Rouz Hanberi

Foto: Profimedia

 

 

Rouz je bila je jedna od gošći, koje su se pridružile kraljevskoj porodici. Dok su ona i kraljica opušteno ćaskale, društvo im je pravila i Šarlot Tilberi. Rouz, koja je udata za Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, viđena je kako gleda akciju sa tribina na konjičkom događaju zajedno sa bratom Zare Tindal, Piterom Filipsom i njegovom ćerkom, Savanom i Islom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by هوب Hope (@iamh0pe)

 

Čolmondelijevi su prijatelji princa i princeze od Velsa i žive u Hoton holu u Norfolku, blizu seoskog doma princa Vilijama i Kejt, Anmer Hol.

Rouz i Dejvid, koji su se venčali u junu 2009. godine, imaju sinove blizance Aleksandra, grofa od Roksevidža i lorda Olivera, obojica od 14 godina, i osmogodišnju ćerku Lejdi Ajris.

Porodica ima dugu vezu sa britanskom kraljevskom porodicom - Rouzina baka po majci ledi Elizabet Lambart bila je jedna od deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II i princa Filipa 1947. godine, objavio je magazin Hello.

Ono što je prosečnom Britancu važnije od veza između kraljevske kuće i Rouz, svakako je njena veza sa princom Vilijamom, o kojoj se priča otkad je njegova supruga, Kejt Midlton, nestala iz javnosti - dakle mesecima. 

Kao što je poznato, Kejt je poslednji put viđena krajem decembra prošle godine i od tada je niko nije video, bar ne javno, osim na snimku u kome je saopštila da boluje od raka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading