kejt-midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Princeza od Velsa napisala je ceo svoj govor u borbi protiv raka sama, i to vrlo brzo u pokušaju da uguši dalje tračeve i nagađanja o zdravlju, otkrila je bliska prijateljica.

Kejt Midlton obratila se pre nekoliko dana naciji, a prijateljica je otkrila razmišljanje kraljevske porodice iza njenog emotivnog govora koji je sve rasplakao.

- Nije se zapravo radilo o drami u poslednjih nekoliko nedelja, iako je to Kejt očigledno uznemirilo. Osećala je da to mora da uradi zbog toga ko jeste. Više od toga što ona zna da je javna ličnost i da ima širu lidersku odgovornost - rekao je prijatelj je za "The Sundai Times".

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

- Sve je to bila ona, napisala je svaku reč, vrlo brzo se spojilo - dodao je on za pomenuti medij.

Prijatelj je dodao da je govor omogućio princezi da dopre do javnosti koja je podržava, a koja se nije slagala sa ogovaranjem i teorijama zavere.

Kejt je takođe favorizovala otkrivanje vesti putem video poruke u odnosu na „neverovatniju“ pisanu izjavu jer bi to bio uverljiviji način da se prenese tužna vest.

Ovo dolazi nakon što su se princ i princeza od Velsa u subotu uveče zahvalili javnosti na ogromnoj ljubavi, dodajući da su izuzetno dirnuti podrškom. Još jedan prijatelj je izrazio frustraciju što je Kejt bila primorana da objavi tako iskrenu poruku nakon niza glasina i teorija zavere širom društvenih medija.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

Izvor blizak princu i princezi od Velsa žalio je zbog velikog obima „dezinformacija“ oko kraljevskog zdravlja i nadao se da će ova objava okončati neprijatne glasine.

Smatra se da je princeza sama donela odluku da otkrije dijagnozu, ali da je ona imala punu podršku njenog muža uprkos njegovom prijavljenom žaljenju što se osećala prinuđenom da to učini. 

Podsetimo, oblik raka nije otkriven, ali buduća kraljica je započela kurs 'preventivne hemoterapije' krajem februara, i kaže se da ima pozitivan način razmišljanja o svom oporavku i da je dobro raspoložena, opisujući sebe kao "dobro i svakim dan'. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading