Britni Spirs
Foto: Profimedia

Američka pop-zvezda Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost, posle nedavne izjave da se više ni luda ne vraća u muzičku industriju, ponovo se slikala potpuno gola na plaži.

Na svojoj Instagram stranici, ova 42-godišnja plavuša podelila je tri fotografije na kojima je k’o od majke rođenaNa prvoj je ruke sklopila prema licu, pokrivajući grudi laktovima. Na drugoj, crno-beloj, grudi je pokrila rukama, lice kosom, a tetovažu na delu gde leđa gube časno ime je u potpunosti prikazala. Treća je bila identična drugoj, samo u boji.

Britni Spirs

Foto: Instagram

 

Nejasno je da li je reč o novim ili fotografijama iz seta koje je objavila početkom ove godine, kada je intimne delove prekrila emotikonom, odnosno plavim dijamantom. Sada je uz svaku od tri fotografije dodala ružu.

Pošto je posle niza ispada i silnih kritika na Instagramu ukinula opciju za komentare, fanovi su se dosetili i potražili Britni na popularnom Reddit-u. „Izgleda neverovatno, žena, jednostavno, kida“, bili su neki od komentara. Bilo je i onih koji su joj šestoko zamerili golitinju i poručili: „Vreme je da se povučeš, u svakom smislu!“.

Britni Spirs

Foto: Instagram

 

Ipak, mnogi su se zapitali ko je muškarac koji ju je fotografisao, jer se na prvoj slici vidi muška silueta sa foto-aparatom.

Piše: Z.Z.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading