tom kruz
Foto: Printscreen/Profimedia

Strani mediji pišu da Tom Kruz napušta Sajentološku crkvu nakon više od 30 godina.

Životna priča holivudskog glumca Toma Kruza već je nadaleko poznata. Ipak, ono što mu se najviše zamera je odnos sa 17-godišnjom ćerkom Suri Kruz koju nije video godinama, a razlog koji stoji iza toga je njegova pripadnost Sajentološkoj crkvi.

Naime, glumac se 2012. godine razveo od njene majke, glumice Kejti Holms, a godinu dana kasnije otuđio se od svoje kćeri. Strani mediji su tada otkrili da je Kejti želela razvod jer je strahovala da će njen suprug hteti svoju kćer da odgaja kao sajentologinju jer je godinama bio neverovatno posvećen zloglasnom kultu, a to je slučaj i danas.

Glumac je nakon toga odlučio prekinuti bilo kakav odnos s ćerkom i bivšom suprugom, a veruje se da je to učinio jer one ne pripadaju Sajentološkoj crkvi.

Finansijski učestvuje u Surinom životu i plaća troškove njenog obrazovanja prema sporazumu o razvodu s Holms. Tvrdi da je potpisao dokumente u kojima se obavezao davati 400.000 dolara mesečno dok mu kći ne napuni 18 godina.

Takođe je pristao da plaća sve Surine troškove među kojima su zdravstveno osiguranje, bilo kakvi medicinski zahvati i ostali vanškolski troškovi. 'Tom je uvek ispunjavao svoje obaveze kada su u pitanju finansijske obaveze prema Kejti i Suri', rekao je izvor za Daily Mail. No glumac ne ispunjava onu najvažniju ulogu u kćerinom životu, a to je ona očinska.

Ipak, na iznenađenje javnosti, čini se da bi se to moglo promeniti.

Naime, strani mediji pišu da bi glumac mogao napustiti sajentologiju nakon više od 30 godina, kao i da je razlog upravo njegova ćerka koja trenutno traži koji će fakultet upisati nakon srednje škole.

Navodno već nekoliko godina Tom nije posvećen crkvi, a čini se da bi mogao nakon toliko godina prekinuti i svaki odnos s njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading