SUMNJALA DA JE VARA Demi Mur otvorila dušu pa otkrila razlog njenog razvoda od Brusa Vilisa!
Profimedia

Brus Vilis i Demi Mur bili su jedan od najlepših parova Holivuda, a iako se sve činilo savršenim, par je iznenadio sve kada je 2000-ih iznenada posle 13 godina odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Pre skoro godinu dana, svet je pogodila vest da se jedan od najboljih akcionih heroja velikog platna povlači iz sveta filma. Brusu Vilisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od ređeg oblika demencije. Pored sadašnje supruge Eme Heming Vilis i njegove dece koju je dobio u dva braka Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin, slavnom glumcu je u teškim trenucima velika podrška i bivša supruga Demi Mur.

SUMNJALA DA JE VARA Demi Mur otvorila dušu pa otkrila razlog njenog razvoda od Brusa Vilisa!

Foto: Printscreen/instagram

 

Davne 1987. godine Brus Vilis i Demi Mur su se sreli na premijeri jednog filma, tada joj je glumac rekao: "'Mislim da bi trebalo da se večamo'. Šalili smo se, naravno, ali odjednom se uopšte nije činilo da se šali', rekla je Demi jednom prilikom.

Ona je u svojim memoarima 'Inside Out' iz 2019. iskreno otkrila svoje privatne probleme te opisala djetinjstvo i veze, uključujući i brak s Brus Vilisom. Od prvog trenutka bili su potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni da zasnuju porodicu, pa je ona ostala trudna samo četiri meseca nakon upoznavanja, odnosno prve bračne noći. U braku su dobili tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu.

Ona je želela da se vrati glumi, ali on se s tim nije slagao. Želio je da ostane kod kuće i bude samo majka njihovim ćerima - "Ovo nikad neće uspeti ako budeš radila", govorio joj je.

Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovno počela da radi. U knjizi je napisala da je bila na mukama. Otkrila je da je on bio previše "naporan" i sklon kontroliranju, a ona je bila "buntovnica koja nije odustajala".

SUMNJALA DA JE VARA Demi Mur otvorila dušu pa otkrila razlog njenog razvoda od Brusa Vilisa!

EPA

 

Brus joj je otežavao, instistirajući na tome da ne mogu da rade i budu roditelji. Da mu dokaže suprotno, Demi je ćeru vodila na filmski set, a svoj je raspored prilagođavala njegovom. Na kraju je Bruce odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je ona dobijala.

"Želeo je porodicu, ali je žudio i za uzbuđenjima. Uglavnom, želeo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u tu jednačinu slavu i novac. Matematika je jednostavna", prisetila se Demi.

Među stvarima koje je Brus želeo bile su i druge žene, uverena je Demi, koja je sumnjala da je muž vara s glumicom Dženuari Džons. Puno su vremena provodili razdvojeni zbog posla, a njihovi bliski prijatelji otkrili su da su zahtevnost posla i dugotrajna snimanja na raznim stranama sveta opterećivali njihov brak.

"Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani", rekao je slavni glumac nakon razvoda. Dokazali su to svih ovih godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading