SNIMAK IZAZVAO BURNE REAKCIJE JAVNOSTI Otkriveno gde su nestali Megan i princ Hari nakon sahrane kraljice Elizabete, imaju plan
EPA

Princ Hari i Megan Markl odigrali su istaknute uloge tokom sahrane kraljice Elizabete.

Naime, poznato je da par koji je napustio dužnosti kraljevske porodice i sada živi u Americi ima problematične odnose sa ostalim članovima.

Otkako su napustili dužnosti u kraljevskoj porodici, učestvovali su u brojnim intervjuima, uključujući bombastični intervju sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri prošle godine. U njemu su optužili kraljevsku porodicu za rasizam, tvrdeći da je neimenovani član porodice imao neprimerenu primedbu o njihovom sinu Arčiju pre nego što se rodio i da je institucija propustila da pomogne suicidnoj Megan.

SNIMAK IZAZVAO BURNE REAKCIJE JAVNOSTI Otkriveno gde su nestali Megan i princ Hari nakon sahrane kraljice Elizabete, imaju plan

Printscreen

 

Ipak, od kraljičine smrti, koja se dogodila pre gotovo dve nedelje, našli su se u srcu svih zbivanja. Sada se postavlja pitanje šta su učinili nakon što je u ponedeljak završena sahrana? Par je poslednji put viđen u javnosti dok su napuštali kapelicu Svetog Džordža izgledajući iscrpljeno, a Hari je pritom uzdahnuo i privukao još više pažnje. Reakcije javnosti bile su izrazito negativne nakon viđenog.

Nakon toga su, čini se, prisustvovali privatnom pokopu kraljice, na kom su bili članovi porodice i njeni najbliži. Nakon toga proveli su noć u Vindsoru. Međutim, u Ujedinjenom Kraljevstvu neće ostati još dugo. Razlog je taj što nameravaju što pre da odlete u svoj dom u Kaliforniju kako bi mogli ponovo da budu sa svojom decom - Arčijem, koji ima tri godine i jednogodišnjom Lilibet.

Uprkos turbulentnoj vezi u poslednjih nekoliko godina, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i ostali članovi kraljevske porodice ujedinjeni su u tuzi nakon kraljičine smrti.

SNIMAK IZAZVAO BURNE REAKCIJE JAVNOSTI Otkriveno gde su nestali Megan i princ Hari nakon sahrane kraljice Elizabete, imaju plan

EPA

 

To je nametnulo pitanja o mogućnosti pomirenja između Harija, njegovog brata Vilijama i njihovog oca, kralja Čarlsa.

Uprkos izveštajima o razdoru između dvojice braće, Vilijam i Hari ostali su srdačni jedan prema drugom i viđeni su kako razgovaraju tokom posete. To je usledilo nakon što je kralj odao priznanje paru u svom obraćanju naciji dan nakon smrti njegove majke, rekavši: "Takođe želim da izrazim svoju ljubav prema Hariju i Megan dok nastavljaju da grade svoje živote u inostranstvu".

Pre kraljičine sahrane, Hari i Megan prisustvovali su proslavi njenog platinastog jubileja u junu, ali su se veći deo vikenda držali podalje od pogleda.

Još je nejasno hoće li prisustvovati krunisanju Čarlsa III i ostaje da vidimo hoće li nesuglasice ostaviti po strani u pokušaju da se zauvek zaleče razdori i hoće li njihova pojava na kraljevskim događanjima postati uobičajena.

VELIKA TRAGEDIJA Zvezda najgledanijeg rijalitija preminula u 28. godini

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading