EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Ambrozio uživa s mlađim frajerom u Crnoj Gori!
Foto: Printscreen/instagram

Brazilski model i glumica Alesandra Ambrozio (41) i dalje slovi za jednu od najpoželjnijih žena, a ovih dana manekenka uživa na odmoru u Crnoj Gori.

Paparaco Alo! uhvatio je bivšeg Viktorijinog anđela na jednoj luksuznoj plaži pored Budve, a društvo joj je pravio nepoznati muškarac koji joj je, reklo bi se, više od prijatelja.

Iako već više od godinu dana uživa u ljubavnoj romansi sa 17 godina starijim modelom Ričardom Lijem, Alesandra je odlučila da na odmor pođe bez njega, a prazninu koje je napravilo njegovo odsustvo popunio je mlađi, zgodni, istetovirani plavušan.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Ambrozio uživa s mlađim frajerom u Crnoj Gori!

Foto ALO!

 

Iako je svojevremeno krasila naslovne strane svih prestižnih magazina, Alesandra je pokazala da voli prirodan izgled, te je na jednoj od najskupljih plaža na Crnogorskom primorju izgledala totalno ležerno, obučena u belu letnju haljinicu s veselim dezenima ispod koje je imala bikini, a kosu je pokupila u neobaveznu punđu koju je ukrasila maramom. Da su ona i njeni saputnici uživali u čarima susedne nam zemlje, potvrđuje činjenica da je Ambrozio provela petnaestak minuta fotografišući svog prijatelja koji je oduševljen pejzažem pozirao ne bi li imao što bolje fotografije za svoje društvene mreže.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Ambrozio uživa s mlađim frajerom u Crnoj Gori!

Foto ALO!

 

O njenom odnosu s misterioznim plavušanom, ponašanju tokom odmora, kao i ophođenju prema osoblju, za Alo! je progovorio izvor iz Budve.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Ambrozio uživa s mlađim frajerom u Crnoj Gori!

Foto ALO!

 

- Alesandru proteklih nekoliko dana često viđamo po crnogorskim plažama. Uvek je u društvu prijatelja i jednog visokog muškarca od kojeg se ne odvaja. Jako su prisni, često šapuću, smeju se, svuda idu zajedno, i po ponašanju mnogi su pomislili da između njih ima nešto više od prijateljstva - rekao je izvor, i otkrio kako se na letovanju ponaša žena koja je godinama plenila na modnim pistama.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Ambrozio uživa s mlađim frajerom u Crnoj Gori!

Foto ALO!

 

- Uvek je nasmejana, jako je ljubazna prema osoblju i ostavlja odličan bakšiš. Kad god je neko prepozna, ona zastane i fotografiše se s fanovima, ali trudi se da bude što manje upadljiva - zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Alesandra u letnjim putovanjima uživala bez Ričarda. Ona je početkom avgusta otputovala u Malibu, gde je s prijateljicom uživala igrajući odbojku na pesku. Reklo bi se da se Alesandri osladilo putovanje bez Lija, što nameće pitanje koliko je njihova veza i dalje stabilna.

 Lumpovala uz Seku

Osim što uživa u odmoru u Budvi, Alesandra ne propušta ni da oseti čari noćnog života po kojem je Crnogorsko primorje veoma poznato. Nedavno je lumpovala na nastupu Seke Aleksić, a fotografije iz provoda podelila je na svom Instagramu.

NAJAVILA NOVE DOKAZE Amber Herd unajmila novi tim advokata, podnela žalbu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading