Kanje
Foto: Profimedia/Foto: Youtube/Printscreen

Kanje Vest suspendovan je sa Instagrama na 24 sata zbog kršenja politike platforme o govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju, rekao je portparol Mete za HuffPost u sredu.

Instagram je uklonio sadržaj sa naloga repera zbog kršenja tih pravila i ograničio nalog na objavljivanje, komentarisanje i slanje direktnih poruka, između ostalog, tokom 24 sata.

POZNATOM REPERU UKINUT INSTAGRAM! Uznemiravao Kim Kardašijan i njenog dečka, rasno vređanje podiglo javnost na noge!

EPA

 

Instagram često postavlja ograničenja na naloge koji krše njegova pravila i kompanija može preduzeti dodatne korake ako dođe do daljeg kršenja, kaže portparol Mete, koja je vlasnik Instagrama.

Prema TMZ-u, najmanje jedan post je izbrisan sa Vestovog naloga. U tom postu, navodno je upotrebio rasno vređanje da bi opisao voditelja emisije „The Daily Show“ Trevora Nou, koji je nedavno kritikovao Vesta jer je javno uznemiravao njegovu bivšu Kim Kardašijan u toku njihovog razvoda.

Vest, koji je legalno promenio ime u Ie, ciljao je na Kardašijan i njenog dečka, komičara Pita Dejvidsona, i otkrivao detalje o njihovim ličnim poslovima milionima pratilaca. Ranije ovog meseca, on je objavio novi muzički video koji je, kako se činilo, prikazao glinenu verziju Vesta koji je obezglavio Dejvidsona i živog ga sahranio.

HOLIVUDSKA ZVEZDA SE POVLAČI IZ GLUME! Sandra Bulok otkrila razloge koji će vas oduševiti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading