KANJE KRENUO U RAT SA KARDAŠIJANKOM PUTEM INSTAGRAMA! Kim ga ignoriše, ali on ne odustaje!
EPA

Kim Kardašijan i Kanje Vest zvanično su okončali brak, a iako su u medije plasirali informacije da će ostati prijatelji i brinuti se zajedno o deci, čini se da je stvarnost ipak drugačija.

Otkako je Kardašijanka otpočela vezu sa Pitom Dejvidsonom, sve se promenilo. Reper nije mogao da podnese činjenicu da je njegova žena krenula dalje, pa joj je priređivao razne ispade. 

KANJE KRENUO U RAT SA KARDAŠIJANKOM PUTEM INSTAGRAMA! Kim ga ignoriše, ali on ne odustaje!

EPA

 

Pokušao je nekoliko puta da sklopi sa njom primirje, potom je kupio kuću prekoputa nje, žalio se da nije pozvan na rođendansku žurku njihove ćerke Čikago iako je dogovor bio da joj prave odvojene proslave, pa ipak došao na slavlje, vređao Kiminog dečka, žalio se na to kakva je Kim kao majka, a sada je ponovo proziva na društvenim mrežama. 

Najveći problem Kanjeu navodno predstavlja to što njihova najstarija ćerka Nort koristi društvenu mrežu Tik Tok, za šta je Kim istakla je isključivo uz njen nadzor, a sada ju je ponovo, apropo toga potkačio. 

Naime, on je na Instagramu objavio fotografiju znački s likom Kim i njega na dečijem rancu i napisao:

- Ovako je izgledao ranac moje ćerke kad mi je dozvoljeno da je vidim prošle nedelje. Zato se toliko borim za svoju porodicu, ja sam čovek koji će zaštititi svoju porodicu po svaku cenu, kao sveštenik svog doma. Ne brini, Norti, Bog je još uvek živ - napisao je Kanje.

Kanje

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kim se osetila prozvanom, nije mogla da ostane uzdržana, te je Kanjeu uputila jasnu poruku.

- Molim te, prestani s ovim narativom, bio si ovde jutros i odveo decu u školu - napisala je Kardašijanka, ali se ubrzo pokajala, pa obrisala komentar. 

Ali Kanje ne odustaje, pa je rešio da uđe u rat sa bivšom preko drutšvenih mreža. 

Ovo je post zbog kog sam kritikovan. Recite mi kako da bude najbolji tata kada mama pokušava da me pljuje pošto mi nije dozvolila da vidim decu. I sviđa mi se to što nemam poznate prijatelje koji bi govorili u moju korist već samo gledaju, kul - poručio je Kanje.

ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV SLAVNOG UMETNIKA! Abel Tesfaje je želeo da joj pokloni bubreg, ali ga je Selena ostavila zbog drugog muškarca!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading