HOLIVUDSKA ZVEZDA SE POVLAČI IZ GLUME! Sandra Bulok otkrila razloge koji će vas oduševiti!
Alo

Sandra Bulok odlučila je da uzme poduži odmor i na neko vreme se povuče iz posla. Kako je rekla, razlog za to je što želi da se posveti svojoj deci.

Glumica je istakla da nije sigurno koliko će pauza trajati, ali da joj je potrebno da stane i bude tamo gde je najsrećnija - u svom domu, sa sinom Luijem i ćerkom Lejlom.

- Veoma ozbiljno shvatam svoj posao. A on traži posvećenost 24 sata, sedam dana u nedelji. A ja sada želim da to vreme provedem sa svojom decom i porodicom - rekla je Sandra u intervjuu koji je dala za "Entertainment Tonight".

HOLIVUDSKA ZVEZDA SE POVLAČI IZ GLUME! Sandra Bulok otkrila razloge koji će vas oduševiti!

Alo

 

Na pitanje šta će raditi sada kada više neće čitati scenarije niti biti na setu, ona je istakla da će se sve vrteti oko njene dece.

- Ispuniću im svaku želju. Njihov socijalni kalendar određivaće moje buduće planove - iskrena je bila glumica.

Sandra se osvrnula i na svog dugogodišnjeg partnera, fotografa Brajana Rendala. Kako je istakla, on je veoma strpljiv i prava osoba za njihovu porodicu.

- Želim da moja deca mogu da se ugledaju na njega. Ne slažem se uvek sa njim niti on sa mnom, ali on postavlja primer čak i kad ja ne mislim da je to dobro - zaključila je glumica.

KAJLI DŽENER IMA POSTPOROĐAJNU DEPRESIJU! Slavna milionerka otkrila sa kakvim poteškoćama se bori nakon što je rodila sina

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading