OTKAZANA TURNEJA GRUPE MANESKIN! Korona poremetila planove pobednicima Evrovizije, Damijano potpuno slomljen!
EPA

Italijanska grupa Moneskin, pobednik Evrovizije 2021, neće započeti prolećnu turneju nazvanu Laud kids, kako je ranije najavljeno.

Frontmen grupe Damijano David obratio se preko društvenih mreža i objasnio da je situacija s koronavirusom komplikovana u čitavoj Evropi.

- Sve je bilo spremno da krenemo, ali smo poslednjih dana dobili mnogo loših vesti o restrikcijama. Ne možemo da garantujemo nijedan nastup, jer zemlje u koje je trebalo da idemo menjaju pravila od nedelje do nedelje. Zasad smo otkazali sve nastupe do polovine marta, ali je i ostatak turneje pod znakom pitanja - rekao je harizmatični Damijano, koji je zahvalio svima na podršci i obećao još vatrenije nastupe kad se za njih budu stekli uslovi.

OTKAZANA TURNEJA GRUPE MANESKIN! Korona poremetila planove pobednicima Evrovizije, Damijano potpuno slomljen!

EPA

 

Moneskin bi trebalo da nastupi na Sanremu i Evroviziji u Torinu, ali se ne zna hoće li biti puštena publika. Zasad je jedino sigurno da će svirati dva velika letnja koncerta na otvorenom u junu i julu na stadionima u Udinama i Rimu.

RONALDO, IMAŠ ZLO OD ŽENE PORED SEBE Porodica Georgine Rodrigez javno uputila poruku fudbaleru, spremaju se da je raskrinkaju do srži!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading