SVIMA POPADALE VILICE! Damiano  David se pojavio na jednom događaju, obožavaoci pali u trans, svi su gledali samo u njega
Foto: Youtube/Printscreen

Damiano David, frontmen italijanskog sastava "Maneskin", izaziva ogromnu pažnju svetske javnosti nakon pobede na "Evroviziji", kako zbog raskošnog vokala, tako i zbog neobičnog stila.

SVIMA POPADALE VILICE! Damiano  David se pojavio na jednom događaju, obožavaoci pali u trans, svi su gledali samo u njega

EPA

 

Nakon što se na evrovizijskoj pozornici pojavio u škakljivom kostimu, sa sve visokim potpeticama, pevač je krenuo da pomera granice kada su stajlinzi u pitanju, a na nedavno održanoj dodeli evropskih MTV nagrada je, sudeći prema komentarima, nadmašio samoga sebe.

Naime, Damiano se ovoga puta opredelio za duge, crne čizme, mrežaste čarape, haltere, donji veš i providnu košulju, što je izazvalo podeljene reakcije.

 

 

Inače, "Maneskin" je na ovoj ceremoniji ovenčan nagradom za najbolji rok bend, a publici su se predstavili i izvođenjem pesme "Mammamia", koja je napisana dan nakon evrovizijskog skandala budući da je David osetio potrebu da se kroz stihove obrati svima onima koji smatraju da je koristio nedozvoljene supstance u programu uživo pred milionima gledalaca širom sveta, što on poriče da se dogodilo.

BRENA PROGOVORILA O RAZVODU! Evo oko čega je nastala kriza u braku, jedna stvar je promenila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading