POSETILA MUZEJ NIKOLE TESLE! Slavna glumica već obožava Beograd i Srbiju, pojavila se u totalno opuštenom izdanju, a društvo joj prave ove kolege! (FOTO)
EPA

Holivudska glumica, Kejt Hadson, boravi u našoj prestonici povodom snimanja nastavka filma “Nož u leđa”, a sa njom su došla deca i partner Deni.

Pored obaveza oko snimanja ona je našla vremena da obiđe kulturne znamenitosti Beograda. Pa je tako posetila i Teslin muzej sa decom.

Ovu informaciju obelodanila je na svom Instagram profilu Ivona Jevtić, trenutni direktor Muzeja Nikola Tesla.

- Velika mi je čast da su nam danas bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vreme pored svojih obaveza da dođu u Muzej Nikole Tesle. Prelepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da iako je toliko slavna živi kao sav normalan svet - napisala je Ivona na pomenutoj društvenoj mreži.

Slavna glumica u Srbiju je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

ONA JE PLITKA, HARIJU SAM REKAO DA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT! Brat Megan Markl žestoko opleo po sestri, otkrio kako se vojvotkinja ponaša prema porodici!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jul

09.08.2021 16:12

NEKA OBJASNI SVOM PREDSEDNIKU KO SMO MI,I KAKAV SMO NAROD!! A NE DA NAS PLJUJU I UNIŠTAVAPOKAŽITE JOJ RUSEVINE NATO BOMBARDOVANJA