KAO DEVOJČICA U 46. GODINI Glumica bukvalno ne stari, pokazala zanosnu figuru u crvenom bikiniju 16:27
OVO JE NAJSTARIJI SIN FATALNE LEPOTICE Njegovu mamu obožavaju Srbi, zapalila je svet ulogom u sportskoj komediji 20:02
PRESLIKANA MAJKA Kejt Hadson izgleda identično kao njena mama tokom '80-ih, pogledajte samo ovu pozu 20:34
JEDVA SMO JE PREPOZNALI Devojčica sa slike danas slavi 46. rođendan, njena serija je trenutno najpopularnija u Srbiji 20:03
,,PONOVO SI NEPRISTOJNA" Glumica pokazala zmijsko telo, zagolicala maštu nestašnom slikom, svi su gledali u ovaj detalj 21:30
HALJINA PUKLA, GRUDI NA IZVOL’TE! Kejt Hadson imala peh koji je trauma za svaku ženu, kolege trčale da je zaklone! 18:29
BLUZE DOMINIRAJU PRELAZNOM SEZONOM Ne možete da pogrešite koju god nijansu da izaberete, a ovi modeli su provereno najbolji 17:32
U PETOJ DECENIJI ČEKA PRINOVU? Sva deca glumice imaju različite očeve, a njoj je posle svega samo ovo na pameti 11:55
SA MANTILOM NEMA GREŠKE Klasičan model koji morate imati ovog proleća, kroj je savršen, a o boji da ne govorimo 18:00
FUL SREĐENA, A NA NOGAMA... Glumica se pojavila u šok izdanju, obuća nikako nije odgovarala elegantnoj kombinaciji, pogledajte ovo 13:32
MOGLA JE DA BUDE GLAVNA ŽENSKA Čuvena glumica je odbila da glumi u filmu ,,Đavo nosi Pradu", a evo u čemu je bio problem 20:30
"MOJI RODITELJI JESU SLAVNI, ALI SU TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA" Imaju para kao blata, ali u jednom ne posustaju nikako 11:29
BEZ OVE TORBICE NEĆETE IZLAZITI NAPOLJE Idealna za jurnjavu po gradu, nije glomazna, ali ni minijaturna, bolju odavno nismo videli 12:30
NJENE ULOGE U FILMU "SAM U KUĆI" NIKO SE NI NE SEĆA, A UREDNO JOJ STIŽE ČEK SA BIZARNIM IZNOSOM Evo u kojoj sceni je glumila, a da niste ni znali 16:49
,,NISAM ZNALA ŠTA DA KAŽEM" Majka Kejt Hadson je totalno zanemela kada je čula ovo pitanje, ćerka spomenula važan pojam u Srbiji 21:03
PETLJALA SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM? Kejt Hadson konačno otkrila šta je radila sa mužem od Prijanke Čopre, priznala je sve 12:20
ŠUŠKA SE DA JE SLAVNA GLUMICA PO ČETVRTI PUT TRUDNA Zbog jednog detalja ceo svet misli da je u drugom stanju 21:02
ODREKLA SE MUŠKARACA Kejt Hadson otkrila zašto je pristala na drastičan korak, jedan trenutak je okrenuo njen život naopačke 13:54
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0