KORONA UZELA DANAK Uzgaja svinje i prodaje stoku: Poznata pevačica promenila profesiju!

Pevačica se ne stidi novog posla i poručuje da je ovo "sigurno parče hleba"

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

Folk pevačica Ivana Šašić zbog pandemije koronavirusa ne može da nastupa, pa je rešila da se okrene poljoprivedi i stočarstvu i od toga sada živi.

Ivana se vratila u rodni Šabac, gde na svom imanju uzgaja svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Tu je zasadila paradajz, tikvice, krastavce i sve to prodaje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) on

- Ovde nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovde moji prasići gazduju, a ja im pevam. Pa kad nemam kome da pevam, barem da pevam onima od kojih živim – mojim prasićima. A tek kako oni umeju da zapevaju - rekla je ona.

Ivana ima 80 prasića, 20 ovaca i mnogo živine, o kojima brine po ceo dan.

“Verujte da mi ništa nije teško. Radim sa elanom. Odlično nam ide prodaja, jer vodimo računa o životinjama na pravi način. Ovo je biznis i od ovoga se živi u teškim vremenima. Pevala sam državnicima, kriminalcima, raznim slojevima društva i uopšte se ne stidim što sam okačila mikrofon o klin i počela drugi biznis. Lako ću ja da se latim mikrofona, ali teško je vreme došlo, ko zna kada će estrada početi da nastupa. Ovo je sigurno parče hleba”, rekla je pevačica i buduća zadrugarka.

Ivana Šašić
Foto: Printsktin TV Pink

Šašićeva priznaje da joj suprug Bojan pomaže oko gajenja povrća i čuvanja stoke, pa stiže i da brine o deci.

Više vesti o svetu poznatih pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi