Severina
Screenshoot Instagram
Severina

Screenshoot Instagram

Severina, Foto: Screenshoot Instagram

"Za dobrim se konjima oduvek dizala prašina, no to ne znači da nam ta prašina smanjuje pogled na napred", napisala je Lana Klingor Mihić i dodala heštegove #samojako i #jebonjih.

Manekenka Ljupka Gojić Mikić ispod Severinine slike objavila je emodži srca. Potporu joj je pružila i prijateljica Iva Radić, koja je juče podelila tvit Bojana Glavaševića u kojem je napisao da pevačica godinama trpi nasilje nad svojom intimom te da je društvo i država protiv toga nisu zaštitili.

Podršku Severini je iskazala i poznata preduzetnica Snježana Mehun, na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavila svoju fotografiju na skuteru, napisavši ispod nje pravo malo pismo namenjeno Severini:

Igor Kojić, Severina Kojić

Alo/Rajko Ristić

Igor Kojić, Severina Kojić, Foto: Alo/Rajko Ristić

"Svet je to u kojem se borite za prava gorila, pasa, mačaka i čovečje ribice ali u kojem će i dalje pojedinci vređati ženu samo zato jer je žena, jer je slabiji pol! Naučili ste da poštujete prava manjina, slobodu seksualne orijentacije, ali još niste naučili da poštujete onu koja Vas je sve na Svet donela, ženu, ukoliko nije Vaša majka! Žena mora živeti po stotinama zadanih pravila u Vašim glavama i uvek ćete joj tražiti manu, da li ima ili nema badić i ne daj Bože ako je javna ličnost zašto ima fotografije u mobilnom ovakve ili onakve! Svet je to u kojem je i dalje muškarcu sve dozvoljeno i koji će u tišini svoje sobe slati poruke ‘sent to all’ svim ženama i istovremeno strašno vređati ženu koja se usudila da bude javna ličnost ili da bude svoja! Što je tužnije, činiće to i druge žene", napisala je preduzetnica i označila splitsku pevačicu u objavi Na njenu objavu osvrnula se glumica Nela Kocsis koja je napisala:

"To komentarišu oni koji žderu hostiju k'o čips. Bez ikakvog poštovanja… Da komšinica vidi da ju je primila… Eee kad bi hostija mogla da sprži zlobne jezike — pola Rvacke bi bilo mutavo."

 

Usidrila se⚓️??‍♀️ #justlove

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun) on Aug 21, 2018 at 2:06pm PDT

Osim koleginica, Severinu su podržali i fanovi koji su joj poručili da ne brine za zle jezike.

"Seve, volimo te", "Ne daj se, najjača si", "Osmeh je najjače oružje protiv zlih duša! Big respect", "Psi laju, a karavani prolaze. Navuci osmeh i briga te", "Seve, ne daj se", samo su neki od komentara.

Komentari (8)

bgb

24.08.2018 19:27

podrzale je sve kucke regiona!!!

milka

24.08.2018 20:11

@bgb - Ma sve domacice, ubilo se.

Oljuska

24.08.2018 19:55

Kad se borba za zenska prava svede na pravo da bude brza muska zabava.

Zena

24.08.2018 20:22

Da se zamislim? Evo mislim i i ja sam zena i sta? Da opravdavam ovo,sta se skikas obnazena pa ti.posle krivi drugi. I ja sam samohrana majka ali ne smatram da joj je bilo ko kriv osim nje same i njenih postupaka bolesnih. A Vi opravdavate? Hajde zamisliti se Vi?

Donatelo

24.08.2018 21:18

Toliko je obuzeta mržnjom prema strašilu zvanom Patrijarhat da nevidi da to uopšte nije poenta. Pitao bih je na šta bi ličio da je Željko Joksimović, koji je takođ pevač u jednom momentu plasirao u javnost svoje gole slike? Rekli bi on je manijak ovakav onakav... dakle nema duplog standarda.

Ana

24.08.2018 22:52

Gospođa Mehun je u pravu,ali bi isto tako trebalo da se zapitamo da li i žene poštuju same sebe.

TANJA

25.08.2018 00:41

Vi mislite da su te fotografije Severnu pogodile.Ona se zena smejala tome.Nju ni film na jahti,gde je gola i vodi ljubav u raznim pozama,nije potresao.Moralno dno.Samo ce mozda da se potrese kad sin sve odvgleda i kad bude morala njemu da da objasnjenje.

Danker

25.08.2018 09:38

Dobar vam je početak "region se potresao" evo i ja se tresem ko je.eno zeče. I koje su vam ove podrške ni za jednu niko čuo, Na kraju krajeva čim im padne popularnost izadje neko sra.e.