Veliki brat
Printscreen
Veliki brat

Printscreen

Veliki brat, Foto: Printscreen

Učesnik prve sezone rijalitija "Veliki brat" Antal Skendžić 2007. godine počinio je težak zločin. On je sa 20 godina, ubio svoju majku Rozaliju, a dobio je kaznu zatvora od 10 godina. Međutim, nakon izlaska iz zatvora nastavio je da maltretira ljude.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, prilikom suđenja za ubistvo utvrđeno je da je Skendžić u momentu zločina bio svestan šta je uradio i da je njegova uračunljivost bila nebitno smanjena.

Skendžić je pušten koju godinu ranije iz zatvora, a krov nad glavom mu je obezbedila baka, koju je maltretirao.

"Antal i ja smo živeli zajedno, sve smo radili zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. Usledili su naši privatni sukobi, a nakon što mi je uzeo srpski pasoš, prekinuo sam i privatne kontakte sa njim. I meni je pretio da će me zaklati kao njegovu pokojnu majku Rozaliju. On mi je pretnje uputio preko Vajbera, a svojoj sestri Andrei sam prosledio sve njegove pretnje i ona ga je prijavila policiji u Novom Bečeju. Uplašen sam pobegao u Nemačku gde trenutno živim u izbegličkom kampu, jednom u mestu tridesetak kilometara od Berlina. Granicu sam prešao sa Mađarskim pasošem", rekao je Daniel tada za medije.